21.55



Jag känner mig riktigt sliten i huvudet. Känns just nu som att jag kommer kunna sova riktigt gott inatt, men(!), först ska jag sjunka oerhört lågt och titta på fjärde avsnittet av Paradise Hotel. Fråga mig inte, men det lät så himla knäppt/roligt när min "klasskompis" Carro berättade om intrigerna, och nu är jag också inbiten tittare, skit! Har aldrig någonsin följt det innan, men man kan ju grejen ändå.

Bjuder dessutom på en ståtlig telefonkiosk!

Kommentarer
Postat av: Shirley

Jag såg första avsnittet och lite av det andra! Asgarvade typ! Och sedan Alvedon och kondomer i rummen.. haha!



Och förresten vem fan kom på idén att man ska trycka på så mpnga knappar för print screen!?!?!? Ofta jag kan lista ut sånt liksom! Men tack för det =)

2009-11-23 @ 11:33:54
URL: http://shirleyl.blogg.se/
Postat av: Shirley

hmm.. jag vet inte vem som är andreas menhan måste va en av dom trefyra killarna som ser ut som varandras kopior? =) Cimon är aslöljig och Jackie är ju som hon är..hm... jag har aldirg kollat på serien innan men jag ska nog kolla forts, måste se vem som åker ut!!!!!! Hoppas inte han "bartendern" som egentligen är brandman hihi =)



Okej thank god for google ;D I löööve that page.

2009-11-23 @ 19:53:34
URL: http://shirleyl.blogg.se/
Postat av: Shirley

Och ja!! Hur trycker man ctrl+alt+delete om det inte finns delete knapp förresten? Asså det är ju min favviskommando men nu kan jag inte längre göra den =(

2009-11-23 @ 19:54:51
URL: http://shirleyl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0