ha ha haaaahahahKan inte sluta fnissa åt den vänstra bilden. Alltså före-bilden, ni som inte ännu lärt er vad som är höger och vänster. Varför? Jo, det är skrämmande likt en tjej som är ett år yngre än mig och gick på Sjöäng. Anna heter hon, mer tänker jag inte skriva utifall att hon läser min blogg. Ehh, inte så troligt kanske...

#

Man får säga till mig om man tycker att jag ibland går över gränsen och skriver lite för kinky inlägg, det får man.

När jag ändå stannade hemma kunde jag inte låta bli att uppdatera mig själv anågende vad tv-tablån för kvällen bestod av. Aha, dokumentär! Och inte vilken som helst, utan om mannen som födde en dotter!

Jag fick lite vatten i ögonen bara för att han är så söt, den där she-malen. Varför måste folk alltid lägga sig i andras liv? Vad spelar det för roll för en mc-knutte att killen födde sin dotter? Han sa nånting om att det ska bara kärringar göra och att han skämdes över att bo i samma stad. Då önskade jag att jag kunde ta stryptag på honom genom tv-rutan. Så långt har inte utvecklingen kommit, tyvärr.

Hellre en mamma och en mamma-pappa än inga föräldrar alls! Dom är säkert hur bra föräldrar som helst! Han är ju bedårande, isn't he?


valborg? ikväll?

Jag kom aldrig speciellt långt. Först och främst är jag skitdålig på att säga nej, så det slutar alltid med att jag har lovat bort mig till 347435 olika människor att umgås med. Tyvärr är jag dålig på att befinna mig på flera ställen samtidigt. Tackvare att jag valde att spendera lite tid framför vår trasiga tv, som bara cirka 3 kanaler fungerar på, somnade jag av Simpsons. Jag avskyr Simpsons. Måste komma ihåg det till nästa gång jag har sömnsvårigheter. Vaknade i alla fall alldeles för sent och mådde inget vidare, så vadfan, tänkte jag.

Kände inte för någon eld (höll på att skriva älg!) det här året. Min far och jag kom fram till att det bedrivs rena rama djurparken i dessa höstackar. Igelkottar, sorkar, ormar, tranor, etc etc. Huruvida tranor väljer att krypa in eller inte har vi ingen koll på egentligen. Jisses så många liv som stryker med samtidigt som man står där och fryser skallen av sig samtidigt som en snorig unge springer förbi med sin skyhöga sockervadd som råkar komma emot ditt hår och förstöra det för all framtid...

Jag var uppe och studsade (snarare släpade mina fötter och satte tandpetare innanför ögonlocken...) tidigt idag. Inte helt frivilligt dock, hade bestämt tid för en intervju till. Om det går vägen blir jag arbetskamrat med en grupp vars medelålder ligger på 50 år. Jag ska lätt bli bundis med 63-åringen. Vill inte gå in på fler detaljer eftersom dessa säkert kommer bli trogna läsare i framtiden... not.

hatar-att-komma-på-rubrikerHur grym är inte Ida Sjöstedt egentligen?! Tänk bara på hennes klänningar, bakelser är vad dom liknar. Tröjan hon har på sig på bilden ovan är nog det coolaste jag sett på länge. Ser ni den den grå tröjan med spets på axlarna? Den blev min idag. Söt är den.

Har skaffat mig ett "hippie-hårband" också, men min fråga är: ska det sitta så hårt att man får ett rött märke över hela pannan när man väl tagit av det? Äsch, spelar egentligen ingen roll, 20 spänn och dessutom i en jättesöt boll.

medlidande, tack!

Jag har tänkt på en sak (som så många gånger förr)! Det är verkligen helt och hållet onödigt att klaga på sitt utseende inför mamma och pappa. Jag älskar att klaga på ytligheter jag störs av hos mig själv, men jag får alltid samma svar:
"jag älskar dig hur du än ser ut!".

Ja, för att du är min MAMMA! (pappa är inte tillräckligt insatt för att kunna kommentera sånt där tjejigt...). En förälder älskar sin unge även om den har tre huvuden eller är extremt kobent. Det är ju bara så! Mamma och pappa kan tycka att jag är jättesöt, men vad vinner jag på det? Det är inte med mor och far jag ska gifta mig, det är inte dom som ska dömma mig under resten av mitt liv.

Så sur blir jag. Show some respect ffs.

jag gillar er inte

Under dom senaste dagarna har jag åkt buss under ganska avvikande tider. Typ 10.20 etcetera. Med avvikande menar jag att det är ganska folktomt på bussarna just då.

Hur som helst, det brukade vara jag och ungefär 3 tanter och 45 rullatorer på bussen i fråga. Jag funderar alltid lika mycket och flitigt på hur irriterande pensionärer blir så fort dom entrar bussar, tåg osv. Dom tror liksom att dom äger hela världen och att dom är viktigast på hela bussen.

Jag har dock funderat på om jag inte överdriver, och att jag säkert blir likadan själv om 80 år, men igår tog en tant priset i "Göra Madeleine ännu mer irriterad"-tävlingen. Hon närmare bestämt TVINGADE busschauffören att säga till henne när hennes hållplats kom!!! Jag hade ALDRIG sagt åt en busschaufför att han måste säga till mig när jag ska gå av.
Tänk om han ansträngde sig så mycket för att inte glömma bort det, att han tappade fokus på trafiken och typ... krockade hela bussen!

Hon sa det så nonchalant "...då säger du till mig när jag ska gå av...". Bara sådär!

Idag fick dock en ganska gullig tant som var halvt ute ur bussen, dörrarna på sig. Chaffisen tryckte väl fel eller något. Dörrarna stängdes alltså när hon halvvägs var kvar i bussen. Kul.

Gunilla 12 år söker dei

Kom precis att tänka på hur det var förr i tiden, alltså den tiden när man frenetiskt letade efter första, bästa brevvän i diverse skittidningar. Ofta blev det KamratPosten eller Frida. Jag har för mig att jag tyckte Frida var lite coolare. Inga töntiga brevvänner, alltså.

Jag har haft tre stycken. Två haffade jag just precis i någon av ovanstående tidningar. Jag minns hur spännande det var. Man valde ut den annons som ansågs mest tilltalande, satte sig ner och skrev ett långt och högst ointressant brev till denna vilt främmande tösabit. Den ena bodde i Smålandsstenar och den andra var bördig från Boden. Jag gillade båda två - i ungefär en kvart. Tröttnade så fruktansvärt fort, men till min stora besvikelse gjorde inte dom det. Det tjatades om att jag skulle skicka foton på mina gosedjur, skriva brev oftare och gud vet vad. Klart som fan att jag ledsnande.

Det var jag som tog avstånd från båda två. Svarade aldrig mer på deras brev. Den ena, hon från Boden, sökte upp mig på Lunarstorm och bombade min gb. Jag var dum som aldrig skrev tillbaka. Det krävs dock lite mer för att skrämma mig, unga dam. Dessutom var båda ganska fula, man borde ju välja brevvän efter utseende, så man slipper få en chock när första brevet kommer!!! Har för mig att jag ljög fruktansvärt mycket. Allt för att göra dom avundsjuka på mitt såå händelserika liv nere i Kalmar. Ville väl agera mentor eller något, vad vet jag. Dessutom hade jag förutfattade meningar om henne i Boden. Jag kunde föreställa mig hur omodernt hon levde. Fårskinn i sängen och inget annat i kylskåpet är getmjölk.

Dom var så mycket mer generösa än mig. Jag valde alltid att skicka mina fulaste brevpapper och kuvert. Tillbaks fick jag alltid jättefina kuvert som stackarna smyckat med miljontals klistermärken i form av Nalle Puh. Sånadär "buckliga" ni vet; dom lite dyrare.

om jag fick välja

Jag kan verkligen inte lyssna på Alphaville utan att börja fundera jättemycket på livet. Det är nog därför jag älskar den gruppen så mycket. Man (okej, jag...) inser att det finns så mycket att göra och uppleva i livet. Man klagar skitmycket på hur tråkigt liv man har här i Kalmar, men tänk vad skoj man ska ha när man lämnat den här hålan! Då äger man världen och kan göra precis vad man vill. Visst känns det bra? Jag har antagligen bara träffat 0,002 promille av alla människor jag kommer att möta och skapa någon form av relation till.

Hur som helst, det jag tänkte med det här inlägget var att min drömsituation ser ut såhär:
Fredrik och Filip, jag, Amerikansk landsväg och alla skrikandes med i refrängen till Forever Young. Den är så vacker och smörig att jag blir alldeles varm i kroppen. Helst ska vi åka i en ljusgul cab (en sån som Britney Spears åkte runt i i sin film Crossroads...).


Den här käcka bilden har jag minsann knåpat ihop helt själv i underbara fotoaffären på bokstavlig svenska. Trodde ni verkligen att F&F står mitt i en trafikerad bilväg och kramas samtidigt som deras kroppar tappat mättnad...?

undrar......vad Wayfarer vore utan Tom Cruise... 

en jämförelse

Som jag gör för min egen skull. Har haft ett farligt chipssug under större delen av eftermiddan. Har övervägt om det verkligen vore så smart att bokstavligt sätta tänderna i en 300-grammare, men då slogs jag av tanken;

En öl på krogen innehåller väl minst lika många kalorier? Nu känns det bättre! + att jag kommer springa bort det imorgon.

PB & JTyvärr går det inte att bädda in musikvideons adress, den som är så fin. Massa najs!

£

I stort sett alla bilderna jag lagt upp är tagna med min kompaktkamera, så jag är mycket väl medveten om att kvalitén är ganska tråkig.

Jag måste säga att London är en stad som det är svårt att shoppa i. "...?" tänker ni nu. Vad jag menar är att det finns så många affärer/klädkedjor att man inte ens är medveten om hälften. Dessutom åker man ju knappast dit med obegränsad mängd pengar. Så fort man hittar något fint så undrar man genast om något annat ställe har något finare/billigare. Det är lite jobbigt. Man måste liksom känna till butikerna och veta vad som är billigast respektive dyrast, för att verkligen lyckas med sin shopping. Nu är jag dock väldigt nöjd med mina grejer, men det hade gått smidigare om jag innan jag åkte dit visste precis vad och vart. Hajar ni?

liten fortsättning

Blev ganska mycket på en gång i föregående inlägg, och tyvärr har jag ett par bilder kvar. Jag sållar ordentligt vilket betyder att ni får se några enstaka av dom som anses mest intressanta att se.
london i efterskott

hur underbart

Läste om en kvinna i Ryssland som jobbat i nån skönhetssalong. Denna skulle komma att få besök av en inbrottstjuv som självklart började det hela med att hota till sig pengarna. Vad denna klockrena kvinna gjorde, var alltså att klippa till honom rätt i fejjan. Han tuppar av och hon hinner under tiden binda fast honom vid ett element. Där blir han fastsittande och hon tvingar i honom viagra kontinuerligt (alla vet vad Viagra bidrar till...). Det gjorde hon naturligtvis bara av en anledning; han ska få smaka på sin egen medicin och bli våldtagen av kvinnan.

Jag är mäktigt imponerad! Han blev nog ganska chockad, parveln. Det tråkiga är väl det att nu riskerar också hon att hamna i finkan. Nåväl, hon är cool som katten i alla fall!

fibes, oh fibes!Finns det något annan som gör mig så glad? Näää, tror inte det va.

irriterande ungeTro nu inte att jag lägger upp den här bilden pga att jag på något sätt attraheras av pojkspolingen, tvärtom, jag tycker han är jättejobbig! En manlig fjortis! På varenda röd buss i London satt hans nuna och texten "Zac Efron 17 again!" Jag kunde inte bry mig mindre. Vem fan vill vara 17 igen? Värdelös ålder ju.

Föresten så hade mamma fångat en rosa limosine på bild, kanske var Paris Hiltons? Hon ska tydligen ha härjat i stan med sin nya b-friend. Fan att man aldrig befinner sig på rätt ställe vid rätt tidpunkt. Vet i alla fall att hon hängde i Mayfair, det mest folktomma stället (i alla fall när vi var där) men också det där dom dyraste butikerna finns placerade. T ex Christian Lobouatins (förlåt om jag stavat fel, Chris...). Röda sulor is the shit. Heter det btw "sulor" på klackskor? Sulor låter så klumpigt...

marilyn mänsson


Såg inte Marilyn väldigt fräsch/ovanlig ut i gårdagens Söndagsparty? Har alltid varit lite halvträdd för honom ända sen jag såg videon till Tainted love, dvs ett antal år.. Jag hade antagligen inte sett vem det var om han inte blivit presenterad, heheh. Tyckte det var sjukt kul när han skulle "Bra" eller "Anus":a bl a den här bilden på sig själv, den gillade han inte något vidare, så söt.

flygplanskapare
Det här klippet är obetalbart. Så klockrent så jag dör! Titta och njut. Skulle jag någon gång sitta i ett kapat plan skulle jag allra helst stöta på dessa karlar, that's fo sho.

Lars and the real girlHar haft bl.a den här filmen liggandes hemma sedan julas, men helt glömt bort det. Jag som tycker det är såå kul med män som ersätter kvinnor med dockor borde ju bli stormförtjust. Titta så söt han är, Lars.

tjena köttstycke, här hänger du och smularSatt och bläddrade lite i mamsens weekendguide-bok och kom då att tänka på hur sjukt det är att Meatpacking district i New York är så hett. Jag har väldigt svårt att föreställa mig hur man kan vilja bo ens i närheten, titta bara på bilden, motorsågsmassakerns drömplace liksom. Skulle framförallt vara skiträdd om kvällarna... Lite kul att Samantha bor just i det området, men hon verkar tycka att gamla slakteriområden inte är värre än andra!

london since 1984En sån här planerar jag att komma hem med från London. Johan verkar tycka att jag är helt hopplös som vill betala för en tygväska med en bögs namn på, för mycket mer än så är nog inte Marc i Johans ögon. Och en Starbucksmugg! om dom inte är för dyra, för så snygga vet jag inte om jag finner dom...

åldersnoja i the sims?

Drog igång spelet igår och kunde såklart inte sluta. Skapade en dam och hon fick ha en hund. Lessnade ganska snabbt på hunden så den skänkte hon bort till en granne hon pratat med en gång (älskar det orealistiska). Hon blev befodrad läkare flera gånger om, men tillslut tröttnade jag på det också så en snubbe fick flytta in. Tyvärr hann hon bli skitgammal så det funkar inte att skaffa barn. Dååååligt, som om allt annat är så jävla verklighetstroget, va.

Fan vad intressant jag är! Känner verkligen hur hela jag vibrerar av irtessanthet. TRåkigt lov, tråkigt lov, tråkigt lov. Skönt att jag snart åker. Undrar vad det kostar att gå in på madame tussauds (nej, jag kan inte stava!) fast nu kom jag på att jag kan googla fram det.

Puss innan jag säger något annat onödigt!

(En fråga bara; vad i hela fridens namn gör Adolf Hitler på madame T?! Ehh, det känns faktiskt fel).

en apSå himla härliga djur. Tyvärr betyder palmoljan mer för oss människor än vad djuren i fråga gör, så orangutanger är kanske snart ett minne blott. Irriterar mig så sjukt mycket på att allt ska vara en industri idag. Regnskogsindustri och gud vet vad. Låt bli apornas hem! Smörj skinkorna med babyolja istället!

Visst är det ett drömjobb att få åka ut och hjälpa till med att rädda utsatta djur? Det skulle jag lätt göra även om jag inte fick en krona för det. Dit räknas dock inte ormar, krokodiler, hajar, ödlor, etc.

smakar det så kostar det


Inte så konstigt att jag surfar runt som en galning på dom stora kedjornas hemsidor såhär inför resan. Tyvärr är det inga billiga tygbitar som fångar mitt intresse. Korsetten ovanför är så himla fin. Frågan är om den är så pass fin att man är beredd att bli ~420 spänn fattigare? Jäkligt tveksamt alltså...

Varför är jag så korkad att jag inte växlade till £ när den låg på 11nånting?! Nu är den uppe i 12,61 typ. Fan också. Och dessutom hade allt känts bättre om jag visste att jag var garanterad ett jobb. Fråga inte varför, det är nog något psykologiskt.

28 maj 2010Om lite drygt ett år har andra filmen premiär, sägs det. Visst är det skitkul att det ännu inte är över, men jag föredrar serien framför den första filmen, t ex. Känner mig lite obekväm med att det ska skaffas familj och äktenskap hit och dit (om Samantha gifter sig dör jag...). Det charmiga med tjejerna är ju att de är singlar och kan göra precis vad de vill av sina liv, men det kanske känns bäst att se dem ingå äktenskap än att strula runt tills de är en bra bit över 90? I min värld passar Carrie inte som mamma, hon ska bo i sin lilla lägenhet och absolut inte ha blåa väggar! De ska springa på nattklubbar och träffa nya människor, sitta på Tiffany's och fika. Det är så jag föredrar dem.

Nä, tur att serien är så fantastisk som den är. Men, vad vet egentligen jag, filmen kanske blir jättebra. Dvs om Britney Spears inte får vara med(!). Läste någonstans att SJP är jättesugen på att ha med henne, i första var ju Jennifer Hudson med. Hoppas att det inte stämmer.

lööööv


Såååååå söta pjucks! Åh vad jag skulle vilja ha dom! Ligger uppe som reklam på TopShops förstasida, men jag hittar ingen info om dom. Vill ha, vill ha, vill ha!

det är inte okej!!!

Idag är det tisdag vilket i vanlig ordning brukar innebära 55 minuter hemmafruar, men INTE ikväll för då sänds det ishockey istället!!! Så sjukt dåligt! Varför ska det alltid prioriteras!? Vill man se matchen får man väl åka dit då! Det hade ju aldrig varit ok om det vore tvärtom!

Jag HATAR män!

åt skogen

Är så jag djävla sur på min förkylning nu. SLÄPP för i h-vete då!!! Har snytit mig ~150 gånger sen jag kom hem + överdoserat nässpray men jag kan ändå inte andas genom näsan, vilket jävla skit! Finnig som fan är jag också... Rena kapet! Föresten så har jag snart tömt lilla kan jangflskan också, det är ett sannerligen envist virus som entrat min smidiga kropp.

Var på ännu en intervju idag, den kände jag mig inte så jättenöjd med, men den här gången fick jag faktiskt ett omdöme direkt. "Jättebra" tyckte hon, men det har jag ju hört förr så jag hoppas faktiskt inte på något. En dam gick förbi mig när jag satt och väntade; "ta lite godis i ägget där borta, det är ju faktiskt påsk!". Oj, ja, tack då, sa jag och högg in i det kletigaste jag någonsin ätit. Skulle inte förvåna mig om hon såg hårt åtsittande rester på mina tänder varje gång jag log under intervjun...

Jag börjar förstå att folk (bla mina föräldrar...) blir sura när jag snyter mig. Det låter ungefär som en riktigt taskig flygplansmotor.

sol i sinne, varmt inne

Har legat i solen i princip hela dagen vilket betyder att mina läppar svider och att jag är ganska stekt. Inte bra, inte bra, men som vilken annan svensk som helst får man ångest av att gå inne i detta väder. Skönt att det blir lite molnigare framöver, jag har faktiskt en del skolarbeten att göra vilket inte går att koncentrera sig på ute.

Då var mina ansökningar till högskolan donade och klara. Fy fabian var besviken jag blir om jag inte kommer in på något här. Fast, jag kan ju alltid förlita mig på högskoleprovet förstås och se till att göra ett sådant också. Jag är så grymt sur över att krisen måste vara just nu, nu är ju konkurrenterna fler än någonsin!

Jag är i behov av väldigt många prylar just nu lagom till resan såklart. Vill inte bränna det jag sparat ihop så jag får väl se hur det blir med det. Solglasögon måste jag ha, har budat på några retrobågar från ray ban men dom kommer budet självklart öka rejält på. Dessutom måste jag ha en ny klocka, min andra är verkligen för sönder för att användas och jag är inte mycket för att laga saker, köper hellre nya. Nackdelen är att jag är så snåååål.

Pussi.

hallå där, i vårsolen

Är så fruktansvärt trött just nu. Har väl i regel varit det hela veckan, men nu är det extremt. Blev inte bättre av att hela gatan hade strömavbrott i drygt en timme. Det slutade med att jag spelade guitar hero på mobilen *rodnar som msnsmajlisen*.
Har haft så himla tråkigt den här eftermiddagen. Jag brukar klaga och bli tjurig när jag har mycket att plugga på, men då går ju tiden åtminstone lite fortare!

Slötittade på Oprah (jo, jag har varit ute idag!...). Det gästades av pappan till den omtalade kvinnan som fött 8lingar. Just det, åtta barn på samma gång. Hon har tydligen inget jobb vilket betyder no money och det verkade inte hennes farsa ha heller. Bör nog nämnas att hon hade sex barn innan. Jag tänker minsann inte säga "åh, det är så synd om ungarna" för jag är alldeles för ego.

Ringde upp det mystiska telefonnumret som funnits i min obesvarade samtal-lista, och visst var det som jag trodde. Vi bokade in tisdag. Hoppas det går lite "bättre" this time?!

Puss på er, blindstyren!

onsdagens bravader

Hehehe, jag måste bara dra den här:

Vad frågade dom Josef Fritzl under Earth Our?
-Har du släkt i källarn?


*ger er 10 sekunder att braka ut i gapskratt*

Idag var jag på återbesök hos lille optikern och fick med mig ett styck månadslinser hem att prova på. Spännande värre! Grymt jobbiga att sätta i med tanke på att dom är större och flatare OCH har ett PYTTE/TUNNT streck på ena kanten som måste peka neråt, för brytningsfelets skull. Aja, jag tror nog att jag ska fixa det också. Väldigt speciellt linsetui fick jag också. Dom "vanliga" är ju som så burkar, men mina linser ska sättas fast i små "burar" och sen efter det sänkas ner i vätska. Skitkonstigt men ändå käckt.

Har varken blivit lurad eller lurat nån idag. Jag tror inte att jag kan luras, har jättesvårt för att vara seriös och inte garva åt det. Så himla typiskt.

RSS 2.0