christ2009mas

Åh, jag är så dålig på att försöka sammanfatta julen på bästa sätt. I stora drag duger dom här bilderna, tills jag har lite mer tid. Jag menar, julgranen är viktig, tillugget är viktigt, underhållningen är viktig... Ni hajjar.

Jag gillar att jag lyckades få tvbilden så skarp. Det hade jag aldrig klarat med lille Canon Powershot!

Note to self: gör bloggen bredare. Bilderna blir katastrofalt nedskurna.

en mellandagKänner ni igen er? bästa stället Soho har att erbjuda... Att män alltid ska ha det så bekvämt! Mat till vänster, nöje till höger.

Hur som helst, nu ÄR julen slut. Fast det känns inte så. Har käkat julmat i tre dagar nu och ser jag en fisk till så är det jag som ger den en rak höger!

Jag borde lägga ner lite mer kärlek på den här interaktiva "dagboken". Ny kamera har jag, och jag har börjat lära mig allt vad slutartid, ISO and diffrent shit, är. Jag råkar bara vara för lat just nu. Dessutom jobbar jag lääänge imorgon. Huu.

från mig till Er

Ja, jag har ju inte bott vid maskinen dom här dagarna, men fan, det måste ju också hinnas med. Har käkat så mycket lax (tyvärr en aning torr) att jag börjat utveckla fjäll-liknande hud.

Känner att jag måste göra tvåan nu. Har sparat på att ordentligt, tänk er liksom hur mycket det brukar bli kring jul. Tarmkanalen är något överbelastad...

Hade jag skrivit denna hälsning på mobilen med hjäp av t9, så hade jag börjat såhär:

GOD KUK, KÄRA NI!

dancing with ...


Om är intresserade så går det jättebra att hyra in mig som DJ lagom till nyårsfesten. Jag lovar att jag ska droppa klassiker efter klassiker! Ett smakprov från Ultravox, till exempel. Och nej, söta ni, jag kan inte ligga med er allihopa i ett buskage! Hur skulle jag hinna?!

Naturligtvis kan vi diskutera huruvida jag ska spela "En jävel på kärlek" och vråla "Dacapo!" vid 12-slaget...

jullov?

Yey, idag skrev jag min tenta i Miljökemi. Den gick nog alla tiders, tror jag! Bortsett från att jag får en ny stor uppgift imorgon, som ligger över heeela "ledigheten", så kan man säga att jag officiellt har lov. Klasskompisarna har börjat röra sig hemåt, och ja, snart är det jul! Jul var väl roligare förr, men nyår blir bara bättre och bättre, inte sant?!

lördag

Jag kan inte låta bli att analysera alla mina frisörbesök. Varför känns det så påtvingat att prata med frisören? Jag är den som inbillar mig att hon som håller på med mitt gökbo tycker att jag är tråkig och att hon säkert står och tänker på vad hon ska laga för mat när hon kommer hem. Eller typ hur störig jag verkar vara.
Man är ju så himla snäll också. Det kan slitas och dras hur mycket som helst i mitt hår utan att jag gör en "aj som fan!"-min. Skulle någon annan, alltså vem som helst, bränna mig på örat med hårtorken så skulle jag få spelet och minsann se till att personen i fråga aldrig gjorde om det. När det är frisören som bränner mig på örat, ja, då är det okej.

Och varför har alla börjat med att tvätta mina öron? Tre olika frisörer har efter schampoonering börjat med att krama håret med en handduk, som dom sen diskret för ner mot öronen och gnuggar. Måste vara roligt att som åskådare se hur stora mina ögon blir varje gång. Alltid lika chockad.

senaste nyttMina damer och herrar... Ladies and gentlemen... Låt mig få presentera... *trumvirvel*... vinterns första, riktiga vinterdag! Det är himla fint tycker jag, även om det nu innebär att jag måste köpa vinterpjucks. Converse är ju som bekant av tyg plus att sulan inte är plan utan består av en massa mönster där snön mer än gärna sätter sig. När jag kom hem idag hade jag nästintill gått på styltor (sammanpressad snö under skorna...).

Mjäh, ska nog lägga mig nu. Jag är så nojig över att jag måste slänga linserna efter bara halva fuckin' månaden... Har köpt en annan vätska och, ja, dom här ögonen ska jag ha ett par år till, så det är väl ingen idé att chansa. Nu vet ni!

Take care, låtsasbär!

blame the kidJag vet att det kanske är lite drygt att jag bara postar massa randombilder som man inte alla gånger finner något intresse för, men saken är den att jag just nu är ganska kameralös. Ett par dagar till i alla fall, sen ska jag ha en sprillans ny och bra! Då. Då, kanske, jag skärper till mig och orkar visa något roligt. Eller nåt.

Ikväll drog jag med mig Iza till Korsnäbben som bjöd på en typisk studentkorridor-förfest. Det var väl grant. Lite stelt kanske, men det är väl så när man bara känner två och känner igen lika få. vi fick i alla fall en slängkyss av en skånepåg och fick smaka på en sportkommentators version av en förlossning. Eh, ja, ni läste rätt.

En parantes; förvånansvärt många studenter verkar ha ölmage. Det kunde jag aldrig i min vildaste fantasi ana!

efterlyses...


Kära lilla vän, när tänkte du komma egentligen? VA? Fuck Asia...

Jag är heeeeelt slut. Har vaknat innan 06 "hela" veckan och stigit upp strax därefter. Idag var vi dessutom på Öland i åtta timmar och tittade på stenar, raukar och annat oerhört intressant... Inte undra på att jag ser i kors.

Ska nog somna till lite desperata hemmafruar nu. Och fortsätta med att längta efter iskall julmust...

So long! Jag älskar er allihopa!

tusan också

Häromdan när jag satte mig bakom en dam på bussen kunde jag genast snappa upp ett väldigt moln av en oerhört väldoftande cologne. Mmm, undrar vad det är för något hon har tvättat sig med imorse, tänkte jag.
10 minuter senare skulle hon komma att gå av. Doften stannade dock kvar och jag insåg att, hey, det är ju inte alls hon som luktar gott idag, det är min nya deo från Adidas! SCORE!

Jag är inget vidare fan av skarpa dofter och har därför alltid handlat produkter utan sådana. Nu står jag dock här med EXTREM parfymering på ALLT! Mitt schampoo från AUSSIE använde jag för första gången igår. Härligt det doftar, var min första reaktion, men idag känns det mindre OK att stinka persika... Det är så illa att jag börjat må illa av allt.

Tänk på det, kära vänner!

viagra für alles


Trashy Lingerie, London.

Var precis lite "rolig" och taggde Johan i dörren på den här bilden som jag tog i London i våras. På fejjan, alltså. Och jag fyller 20 år om mindre än två månader. Inget konstigt alls.

Une semaine à Paris, merci. Ou une éternité...


Jag är ledig idag. Intressant värre. Det känns fortfarande som morgon fast klockan är mycket mer än så. Satt och tittade alldeles för länge på ett släktforskarprogram med Pia Johansson. Jag gillar henne. Hon är rolig och elegant, och har spännande rötter.

Jag vill också göra något spännande. Typ... rymma till Paris. Följer du med mig?

RSS 2.0