två flugor i en smäll

Jag förstår inte. Kommer aldriiiig förstå. Varför är jätteunga tjejer som bloggar, med bullar i ugnen, så populära? Vad är det som är så skojigt med gravida småtjejer? Ofta är dom ju jätteunga. Är det det som är lite spännande? Att vissa väljer att avsluta sitt tonårsliv tidigare än andra? Personligen hatar jag såna bloggar. Jag hatar visserligen barn också så det går väl hand i hand.

Nä, jag hade inte velat ha en morsa som bara är 15 år äldre än mig. Då vill hon säkert följa med ut på krogen och hur pinsamt vore inte det? En mamma ska vara så mycket äldre att man ifrågasätter hennes födsel. Man ska liksom tycka att hon är så gammal att man tror att hon existerat i all evighet.

Fast, det vore lite coolt om man var född under samma årtionde!

Jag är jättetorr i munnen efter alla totrillaschips som jag tryckt i mig. Vilken tur att jag snart ska åka och bränna en minimal mängd fett, då!

på en tråd nära dig

Hoppas att jag får jobbet. Och framförallt, att det är på ett bra ställe. Som det ser ut nu vet jag ingenting.

Hoppas?

lågkonjukturen visar sig återigen

Ringde på dörren förut. Jag kutar ner, slänger upp hunden på armen och öppnar. Jag blir besviken/överraskad/snopen. På andra sidan dörren står en man med utländsk härkomst. Han räcker fram en pappersbit (antagligen har inte han skrivit den själv) där jag på svenska läser mellan raderna. Det står att hans dotter har ont i hjärtat och att jag ska ge honom pengar genom att betala för en liten tavla han konkar runt med i H&M-kasse.

Jag blev lite rädd faktiskt. Vad gör dessa människor i lindsdal? Fattar faktiskt ingenting. Sjukvården i Sverige kostar väl ingenting? Bor hans dotter kvar i hemlandet? Har han då betalat pengar för att åka hit och tigga? Så himla korkat! Dom pengarna skulle ju kanske räckt till hennes behandling. Nästa gång ska jag titta genom fönstret innan jag öppnar. 

hjärnsläpp i ett nutshell

Ibland överträffar jag mig själv riktigt ordentligt. Skulle mejla hotellet vi ska bo på, och fråga huruvida rum fanns tillgängliga eller inte. Jag skriver "1 doble room" och tänker "nä, något stämmer inte...". Jag lägger till ett b. "Dobble".  Det ser också konstigt ut. Jag får helt enkelt googla på lexikon. Tänka sig att double skulle vara så svårt att komma ihåg stavningen till!

P.S. Jag hade inte druckit en droppe!

...och tage danielsson är bratwurst

Min far efter musikreklam: är lady GaGa svensk?

Mm, vi är nog allihopa svenska i grund och botten. Fler länder och världsdelar finns bara pga att alla människor aldrig skulle få plats på Sveriges yta.

Smart pappsen, smart.

skittorsdag

Kunde man på något vis föra in tråkiga dagar i någon världshistorisk litteratur skulle den här dagen lätt platsa där. Idag tog jag på mig ansvaret att se till att den sabla Londonresan blev bokad. Det är den. Det tog bara en hel dag. I april bär det av över en liten weekend. Räknas onsdag till lördag som det? Ska bli trevligt. Kommer bara sakna hundskrället djävulskt mycket(!).

Sökte ett telefonförsäljarjobb idag. Känner att det är som klippt och skuret för mig. Antingen är jag jätteglad eller skitsur. Det är väl ungefär dom kriterier som ställs?

Är det bara jag som är skeptisk till H&M's försök att nu också kliva in i våra kök och vardagsrum? Luktar lite desperat såhär i lågkonja. Men vad vet jag, kanske ligger 45 års planering bakom det.

varför inte föreviga det med en 'körv'?

Det där med att tatuera sig på resande fot är ju übervanligt. Kan väl för vissa vara till både för- och nackdel. Hur många har inte på fyllan låtit tatueraren "välja själv"? Det brukar sluta med några kinesiska tecken som betyder alldeles för grova saker för mig att skriva här. Men jag tror att ni tänker på ungefär samma ord. Ofta vet dom som blivit tatuerade inte vad sjutton det betyder, förrän dom blir utskällda av en lokal stadsbo. Måste kännas både lite småkul och samtidigt jobbigt.

Jag håller med (bl a en mycket härlig tjuvlyssning) om att tatueringar inte alls måste betyda något särskilt. Det behöver inte alls ligga en jättelång historia bakom vilket det alltid gör på Miami Ink. Aldrig får man se när dom betalar heller.. ÄR dom alltså så dyra?

Man kan helt klart tatuera in något man tycker är gott att äta, något man tycker är fint, något som gör en glad... ja, det är Calle Schulman jag skriver om. Helt underbart att han lät tatuera KÖRV på armen. 10 poäng till honom!


 

janne josefsson är sexig

Något har han, den där Janne-ponken. Svårt att sätta fingrarna på vad men jag blir så glad, så glad, av att se honom i bild. Trodde till min glädje att han återigen tagit över Uppdrag granskning men det visade sig vara ett gammalt reportage. Jag suckade tungt och fick återigen genomlida programmet som leds av en tråkig kvinna med ful uppsättning på håret. Han och Plus-Sverker är nog mina favoriter. Dom är några få som vågar ställa frågor till envisa gubbar som svarar "det vill jag inte kommentera..". Attraherande!

Tyckte att dagens program var läskigt faktiskt. Jag kommer själv inte ihåg det där om "Louise", men man blev ju illa berörd i alla fall. Egentligen borde man införa föräldrakörkort. Vem som helst kan ju uppenbarligen inte bli förälder. Jo, på biologiskt vis, men att sedan fostra ett barn på bra sätt är ju såklart extremt svårt om man som förälder är psykiskt sjuk! Jag vet inte om jag köper att hon är lycklig idag.. Att en 18-årig tjej ska gifta sig inom en snar framtid är bara ett bevis på att hon vill ta igen den manliga kärlek och trygghet som hon aldrig fick av pappan. När man är 18 år ska giftermål befinna sig långt, långt borta. Eller?

P.S. jag brukar vantligtvis inte vara såhär seriös. Bara ibland. När jag tänker på snygg-Janne...

yes!Jag har alltid sett Heidi Klum som den perfekta kvinnan. Snygg rakt igenom liksom, men se där, hon är minsann inte så eftertraktad! 1-0 till mig. Fast erfarenhetsmässigt ligger hon nog 1167-0. Precis, hon har alldeles för stora bröst! Ingenting på hennes kropp är åtråvärt... absolut ingenting... Jag kommer alltid fantisera om att jag är henne. Patetiskt?

en lååång dag på stan

Ja, precis, en jättelång dag spenderad på stan ihop med min mamma. Hon är nog expert på att springa runt i alla affärer. Jag var andfådd efter att ha sprungit in och ut ur 5 stycken men då skrattade hon åt mig och sa att jag är gammal. Så det var bara att på något vänster ladda om batterierna. Behöver jag säga att jag har ont i ryggen nu?

Tråkiga affärer gör mig helt enkelt trött! Jag ska dock inte stryka under stolen med allt för mycket nu. Jag köpte ändå ett par skor och en laddning Tri Brow på MUS (hihi, presentkort..). Var inne och kikade på Kompaniet. Ida Sjöstedts klänning var av material jag gärna skulle klä mig i på studenten. Jättefin i spetsigt tyg och en liten rosett fram. Faktiskt värd 1000:- men jag letar nog ändå efter något i london i vår. Kollade läget på Kvasten och där händer det grejer nu. Snickarna slet som djur innanför dom stängda Monki-dörrarna. Jag skulle gärna vara snickare där inne.

Läget är under kontroll. Köpte med mig lite Cardigans till Johan. Han verkade uppskatta det. Vi var ute och gick förut. Svinkallt och lite till.

livet är som en tärning


Den här lilla krabaten var en av mina julklappar. Jag har inte riktigt låtit den ta del av mitt liv än. Har inte riktigt befunnit mig på den sentimentala nivån men det kommer nog. Kanske kan den hjälpa till lite när saker och ting känns jobbiga? Smart sak, i alla fall.

Undrar om läsa bör tolkas som läs en bok eller läs dina läxor? Kan ju alltid hoppas på det första..

jag sa ju det


Det kan ju nästan inte bli mycket bättre. Idag har jag sökt ett glassigt jobb. Nu återstår det bara att söka cirka fehundrafemtioelva till. Bara för att vara på den säkra sidan. Så typiskt att jag inte känner någon som känner någon. Det skulle göra det så himla mycket enklare.

Alltid ska jag slarva bort prylar. Varför då för? Dumma bitch. Jag alltså.

veronica maggio


Hur kan man inte älska den här kvinnan!? Hon är sommar för mig. Mmm...

(jag lånade bilden av rockfoto)

Lättnad...

Jag tillhör den skara av ungar som inte alls tänkt på att skriva något högskoleprov. Jag tänker alltid "det löser sig! klart att jag tar mig in på något ändå!" eller att jag i värsta fall kan göra högskoleprovet någon annan gång. Med andra ord skjuta upp det. Surfade in på en vädligt bra hemsida där jag exakt kunde se intagningspoängen till det högskoleprogam jag är intresserad av. Dessutom kunde jag räkna ut mitt egna snitt. Hur som, jag höll först på att sätta i halsen när jag ser att lägsta intagningspoäng var 0,20 poäng högre än mitt ungefärliga snitt! Jaha, då var det bara till att tänka om, tänker jag ..men! Det var lägsta poäng för dom som läser på distans! Jag som bor och läser här har alltså lättare att komma in! Med en bra bit över det som krävs. Tack gode Gud!

Det blir kanske en miljöanalytiker av mig ändå.Jag hoppas verkligen deeeet! Jag vill hjälpa företagare med miljöfrågor, jag vill! Och nu ska jag krypa ner. Sova ska jag dock lite senare. Först måste jag se klart Sex and the City the movie.

midnatt

Att det alltid ska vara så lätt att bli fast här. Fastnar man inte i en blogg så.. Jo, det är det jag gör. Känner mig inte det minsta trött heller utan bara väldigt törstig och torr i munnen. Orsak? Jag tryckte i mig nästan en hel påse ekologiska tortillas. Mindre bra, särskilt när man redan innan hade ont i magen. Jag är alltid klok i efterhand.

Jag har en veckas lov framför mig från och med imorgon. Det ska bli väldigt skönt med sovmorgon och att återigen kunna vända på dygnet. Jag är så bra på det. Så bra. Det enda jag har inplanerat bortsett från träning och Johanträffar är en stadsvisit med modern min. Hon ska till tandläkaren och av en slump råkar jag vara ledig så då tycker hon att jag ska följa med, så kan vi göra stan osäker i samma veva. Mindre kul, tycker jag. Alltid samma sak, hon bara måste gå dit, och dit, och dit, och jag hänger motvilligt efter. "Kan du hämta en storlek mindre?" eller varför inte "kan du hänga tillbaks den här?".

Det känns som skolan i praktiken redan är så gott som slut, men dom kurserna som startade efter jul har knappt kommit igång än... Jag har svårt att förstå hur nära slutet jag befinner mig. I över tio år har skolan funnits där som en trygghet (eller djävulsbyggnad i dom flesta av fallen). Vardagaen har alltid sett likadan ut, bidraget har hamnat på samma konto månad efter månad. I sommar står jag där utan något att luta mig tillbaks mot.Ingen lättförtjänt tusenlapp att förbruka på kläder. I sommar är det upp till mig och jag måste fundera ut hur jag vill ha det...

cover all mix - tips!Jag har samlat på mig ganska många prylar från Make Up Store, men jag måste säga att deras concealer Cover All Mix tillhör favoriterna. Inte nog med att den täcker sjukt bra, den innehåller ju tre olika nyanser! Gult täcker rött och rött täcker blått. Den något mer neutrala färgen är till för att blandas med dom andra två, just för att nå din nyans. Smart? Den är dryg vilket betyder att den säkert kommer räcka ett bra tag, och det är ett stort plus. Tyvärr har jag slarvat lite genom att applicera med fingrarna, ajabaja!

För 265:- är den din. Testa om du som jag, är både röd och blå i nunan. Alltså under ögonen, på blämmor osv. 

hej, mitt vinterlandSvårt att hålla sig inne när det är såhär vinterfint ute. Idag strålar solen så antagligen börjar allt smälta bort. Det är väldigt synd, men nu ska jag sluta låta gnällig och pessimistisk. Hoppas alla hade en bra alla hjärtansdag i alla fall. Vi gjorde inte direkt något utöver det vanliga men söt som han är, den där Johan, hade han tänkt på mig och gav mig en present. Där satt jag med dåligt samvete. Det blir bakläxa för min del. Jag vill ju vara gullig tillbaks. Det var grymt dåligt av mig. 

Sportlov 2009

Är det här mitt sista sportlov någonsin? Har man inga sportlov på högskolan? Känns så konstigt att tänka så.. Jag har ju haft hur många lov som helst, och snart ska dom bara ta slut? Tar man ett sabbatsår utan att jobba så har man ju ett jättelångt lov framför sig. Jag vet inte om jag vill ha ett pengalöst sådant.

Imorgon är det alla hjärtansdag och jag har hittat ett halsband som jag vill ha men jag var dum nog att inte säga det förrän i förrgår så risken att det är slutsålt är ganska jättestor. Dumma jag. Något ska man väl ha? När jag var liten brukade jag få glitterspray till håret. Vet egentligen inte varför.

Jag är ostimulerad och vansinnigt trött. Skittrött faktiskt. Så trött att jag inte bryr mig om att det är fredag den 13e idag. På bussen hem såg jag en sedel men jag vågade inte ta upp den. Det var allra längst fram så alla inklusive chauffören skulle ha sett mig. Crap. Man brukar ju säga att sånt ger tur.

Jag måste verkligen skaffa fler kategorier. Hur var det man gjorde nu igen?... Och jag ska fixa bra CV+fotografi under lovet också. Måste!

Vinter är nästan det bästa jag vet, men när man hela tiden måste vara spänd i hela kroppen för att undvika fallrisk, då blir det jobbigt och man brukar få ont överallt. Snälla, låt det vara mindre halt åtminstone!

50 000 biljetter

Just det, 50 000 biljetter sålde slut på cirka 3 timmar. Vilka biljetter menar jag om inte dom till Madonnas spelning i Sverige. Vore coolt att se henne men smakar det så kostar det. Är inte så mycket fan att jag hade lust att slåss för biljetter. Antagligen kommer den härligaste känslan från publiken och ensådan finns ju på alla spelningar. Faktum är att jag aldrig någonsin har varit på någon världsstjärnas turné/spelning. Det är grymt tråkigt men jag har ju hela liiivet framför mig, som dom äldre säger. Och så är det ju faktiskt. Jag kan likagärna ta tag i det när jag är 30.

När jag blir stor ska jag försöka bli VD på Ticnet. En fin slant får man säkert. Och påtal om slant, varför ska lokaltidningen Barometern alltid lista länets rikaste människor? Ärligt talat, vem bryr sig om det? Är det till för singlar där ute som bara är intresserade av partners med tjocka plånböcker? Överläkare är ändå bara otäcka gamla gubbar.


En något yngre/snyggare Madonna. Det är elegant att röka.
Rätt man/kvinna med en cigarett i munnen = konst. Helst ska man inte ha tänt cigaretten
för fy vad det stinker, dock.

rubriklöst idag

Kommer inte på någon rubrik alls. Det lixom låser sig och då kan man likaväl köra utan tycker jag. Hur viktig är egentligen rubriken, undrar jag? Det är superocharmigt väder i Kalmar idag. När jag gick till och från bussen kände jag mig väldigt illa till mods. Jag vill ha riktig snö. Kramsnö! Inte snöregn. I min väska hade jag dessutom ett stort paket som inte fick bli blött. Föremålet i lådan är mestadels vitt, lite svart och lite gul/blått. Jag kommer att bära detta föremål på huvudet om ett par månader. Låt fantasin flöda.

Vi skulle filmat idag, men kameran klagade på kondensation så vi får ta nya tag imorgon. Säkert kommer samma sak inträffa eftersom det lär vara minst lika fuktigt ute då. Men man ska inte gråta över spilld mjölk. Värre vore det med spilld champagne(!).

Kom precis på att jag har eng CAE-prov imorgon på 2-3 kapitel OCH att jag ska beskriva affärsidén av valfritt företag. Bäst att jag tar tag i det genast.

back to memorylane


När jag var mindre brukade jag slaviskt följa vissa serier. Baywatch och Melrose place var nog favoriterna av dom utländska. Melrose Place handlade ju om gänget som alla bodde runt en pool. När någon av dom badade brukade en annan granne ställa sig på sin balkong och tjuvkika. Jag tyckte att Kimberly (spelar Bree van de Camp i desperate..) var jätteotäck minns jag. Himla kul att tv3 sänder ett avsnitt varje eftermiddag runt 3. Ska försöka börja titta igen.

Baywatch, vad vore det utan Mitch och dom otroligt avslöjande baddräkterna? Jag undrar om det i verkligheten funkar med såna badkläder. Många manliga kollegor måste ju ha blivit distraherade. Och tänk alla tonårskillar spm låtsas drunka i hopp om att få mun mot mun av en sån puma. Jag hatade verkligen Stephanie (hon uppe till höger som ser ut som en man) så jag blev jätteglad när hon var ombord på en båt, i oväder, och fick ett segel i huvudet vilket dödade henne. Tror inte någon saknade henne.

Det var tider det! 90-talet i alla ära.

bättre sent än aldrig


Bilden är inte jätteny. Jag fyllde ju år för flera veckor sen. Bättre sent än aldrig... Hoppas att jag inte skrämmer allför många med den här bilden. Inte visste jag att jag ser så otäck ut när jag blåser ut ljus. Ljusen finns där, bakom 19!

får jag låna din handduk?
Snacka om megadusch/badkar, you name it. 35 000 lakan och den är din! Den hade visst tropiskt regn, radio, all massage du kan tänka dig + lite till, etc, etc! Cool. En sån skulle man ha. Jag hade dock hoppat stenarna utanför. Får det hela att genast se mindre exklusivt ut.

Den + jag + rosa badmössa = sant

i-land vs u-land

Jag har ett typiskt "i-landsproblem" nu. Min blogg måste fräschas upp. Blir vårigare och positivare. Jag måste med andra ord dona en ny header. Så svårt att få till en piffig, tycker jag. En som verkligen är jag eller hur man säger.

En 19-årig tjej i Afrika (bra exempel på u-ställe) har antagligen större, fler och värre problem än mig. Ska vi byta, hon och jag? Hon gör min header och jag hämtar vatten? OBS! på huvudet! Bra deal, huh?

To the left, to the left

Bytte precis typsnitt litegrann. Jag är medveten om att det ser helt sjukt ut nu. Liksom alldeles
för långt åt vänster, men vad ska jag göra åt det då?!

Kortare än kortast

Vilken märklig dag! Jag hade en lektion. En. Den började 8.10 och
slutade 9.30. Snacka om kanondag! Flera såna, tack.

Käkade upp dom resterande tortillasen (tortillas i plural...?) och tittade
på Oprah. Vet inte riktigt vad jag tycker om henne. Jag skulle antagligen
passa i en egen show mycket bättre. Idag handlade det om amerikanska
farmar och framförallt hur djuren lever. Ni vet, en megastor gris i en såpass
trång bur att den inte ens kan vända sig om! Likadant är det ju för hönor, kalvar
etc. Deras liv går alltså ut på att föda, äta, sova, ligga ner (låter som en helt
vanlig amerikans liv... en tjock oftast).

Men(!) som tur är finns det snälla amerikaner också! Såna som låter sina djur
vandra fritt ute. Jag blev nästan rörd. Tänk er 100 omkringfarande grisar i den
skinande solen... mmm, pretty awesome.

Känner att det blir lite läskigt mycket djursnack, men jag ville bara dela med mig
om just det. Snart ska jag ringa Coop-gubben och bestämma träff med honom
imorgon. Läskigt, mycket läskigt. Det ska nog gå bra det också.

Inga bilder? Dålig stil av mig!

Människor är monster, inte djur

Vet faktiskt inte hur jag ska formulera mig på vettigt sätt gällande artikeln jag
precis läste i Aftonbladet. Den handlar om asiatiska svartbjörnar vars magar
man gör hål
i för att på så vis tappa gallan ur dom. Den används tydligen i
medicin. Det här sysslar man med i Kina (oj, så ovanligt att det är dom idioterna
som ligger bakom det...). Det är absolut inte förbjudet så varje år används 7000
björnar i detta syfte.

Vad ska man säga? Jo, jag avskyr Kina och tänker aldrig sätta min fot i det groteska
landet, till att börja med. Nu menar jag inte att jag tänker dra alla kineser över en kam
och inte heller påstå att det bara pågår djurplågerier i Asien utan det är globalt.
Frågan jag ställer mig är hur man kan sjunka så lågt? Hur kan man göra ett djur så
fruktansvärt illa? För pengarnas skull, säkert, och det är det jävligaste av allt.

Tänk vad människor är beredda att göra för pengar. Jag låter mig hellre svälta än att
göra ett djur illa, det är en sak som är säker. För mig är djurs välmående mycket mer
värdefullt än alla pengar i världen.


Läs artikeln om ni vill:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4351947.ab

Visst är dom fantastiskt fina, björnarna? När ska vi inse att det inte under några
omständigheter är okej att behandla varelser illa?

The girl next door

Igår hade jag en grymt tråkig sitta hemma-kväll. Ingenting på någon av burkarna
lyckades roa mig så jag var allmänt sur. Inget allvarligt såklart. Precis när jag ska
stänga av televisionen brukar jag zappa igenom alla kanaler för att vara på den
säkra sidan. Jag är gärna vaken lite längre om det visar sig att någon bra film visas.
Igår gick The girl next door på svt. Jippi, tänkte jag! En film helt i min smak, inte minst
pga att  skådespelarna är sjukt snygga! Orkade dock inte se hela då den pågick till
02-snåret. Min vanliga tur!


Timothy Olyphant och Elisha Cuthbert. Gaaaalet heta båda två! Timothy har en roll i SATC också. Gissa om jag gillar det?! Ni vet han som Carrie dejtar en jättekort stund? Mest pga att hans boende är väldigt oinbjudande.

Våren spenderas på kvasten

Monkis vårkollektion är söööt. Riktigt söt faktiskt. Kul att dom verkar
vilja få tillbaks skärmkepsar också. Jag hade en spygrön när jag var
liten. (Ni vet såna som är ihåliga "på" huvudet!)

Nu kan man också se vad prylarna kostar vilket är en stor fördel! Lite
segt att Kalmars butik kommer ligga på Kvasten. Jag gillar inte Kvasten
fast hellre det än Baronen. Allra helst hade jag dock velat se en stor butik
ute vid Ikea. Men men, man kan inte få allt.

Så då blir alltså Onlys lokal Monki till våren. Nice.

Ingenting biter på mig

Varför ska det ta sån tid? Idag plågade jag mitt skinn i hela 9 minuter
men allt jag fick var en röd nästipp och ömma läppar. Det står det inget
om i några papper!!! Fast jag kan nog ta att det går lite långsamt i början,
och inte tvärtom - åt åt tomatiga hållet. Med "i början" menar jag inte att
jag ska sola 2ggr/veckan i all evighet, utan bara sådär nån gång i veckan
tills jag inte längre ser ut som en rakad isbjörn. Irriterande oljud alltså...
Ungefär som att ligga i en rymdkapsel skulle jag vilja säga. Tätt intill
Fuglesang, såklart.

Medan jag väntade på Johan satt jag och bläddrade i Metro, underbara
Metro(!), och kunde till min förfäran läsa  att glassmässan i Italien
bland annat låtit lansera glass toppad med grönsaker. Tomat och basilika
är väl bara en liten andel. Min första tanke var långt ifrån "Yummi!" men GB's
VD hade tydligen tyckt att det var förvånansvärt gott. Så, i sommar kan t o m
farmor äta glassen!

Nu - Sängen!

Total makeover?

Jag vet varför jag aldrig uppdaterar! Bloggen är inte snygg. Jag vill ha vitt,
stora ytor och massa bilder. Ska fixa det såfort jag kan.

Har suttit inne på Tjuvtittat i drygt en timme och skrattat åt i princip allihop.
Det är ju så roligt!!! Har dessutom hunnit med att ringa en matavdelningschef
på Coop så nästa vecka ska vi minsann ställa honom mot väggen och grilla
ordentligt. ehehehe, mat-chef och "grilla". ehehe.

Varken Johan eller jag orkar träna idag, så vi tar en promenad + solariumbesök
istället. Eller, sola skulle vi i vilket fall som helst. Det är lite läskigt, särskilt nu när
det är mörkt ute. Kanske... Visserligen fanns nog inga fönster där inne....
Tycker det är lite roligt att min mamma har poängterat att jag borde sola i solarium
ibland. Så borde inte en mamma vara! Hon skulle varna mig istället och upplysa mig
om hur hemskt det är med melign melanom eller vad det heter. Men inte min mamma
inte. Är man brun så spelar inget annat någon roll!(?)


Väldigt osammanshängande, men, jag är nog lite så som person. Trivs bra med det.
Puss och hej.

RSS 2.0