jodå, jag lever

Kära bloggläsare (för ni är ju såå många .. *host*) ge inte upp hoppet, jag lever! Bevismaterial:


Titta, jag lever i dubbel bemärkelse! Tyckte det var en rolig bild tills jag såg att min finne i pannan också dubblerades...

das ist Brüno!!!

Är inte junitjejen för gullig när hon skriver såhär i sin blogg? *read blow...oops...BELOW*



Nä, han är ju inte alls rolig, inte om man heter junitjejen och är mellanstadielärare. Hon är helt enkelt för gammal för riktigt grov Sascha Baron Cohen-humor! Jag kan säga att jag skrattade så mycket att tårarna sprutade och forsade längst med mitt spacklade ansikte. Gick ut ur biosalongen alldeles kletig men ack på så gott humör! Det var första filmen jag blivit så generad av att jag fick gömma mig bakom popcornbägaren, och det är ett härligt betyg!



Underbarast är nog ändå Ali G, det är en riktig man det! ;-)

roy och roger har ju i alla fall en

Sitter på jobbet och är dööötrött. Har tio minuter kvar innan jag får logga ut och rusa iväg till pappsen som hämtar mig.

Just nu har jag bara en fundering i skallen, ska man köpa en Mac eller PC? Att det ska vara så svårt!!! Mac är snyggare, och då är det den vita MacBook'en jag ska ha. Men, dyrare. Frågan är om det är värt det. Jag är visserligen sjukt trött på windows, men det är ju ändå vad jag är van vid. Skit också...

Tror att det här är det svåraste valet jag någonsin ställts inför!!!! (Näe, mitt liv är inte särskilt komplicerat/spännande (right now)...)

varför har han en näthandske i gylfen!?



Gösta Ekman, will you marry me? No? ehehe. Ärtor och morrhår är lätt UNIVERSUMS bästa film!!!

flytning hösten anno 2009

snacka vilseledande rubrik! känns ballt att kunna svara lite stöddigt att man har allt fixat och klart inför hösten när tanter och gubbar frågar vad jag ska hitta på då. min ena granne som jobbar på högskolan upplyste mig om att "du kommer vara först ut med att ta examen vid linnéuniversitetet!", nemen vad säger du tänkte jag, är det sant!? my lord, jag bor inte under en sten. jag fattar väl det. hon måste ju vara fedt stolt över att pltsöligt jobba på ett uni. förresten, jag ser väl inte ut som någon som nöjer mig med högskola!!!

nä, ska jag vrida och vända på stenar på öland så ska jag banne mig göra det på universitetsnivå!

lördag, söndag, whatever

vet ni? jag är värsta skitäcklig. i alla fall i min mun. fy fan, det är skitdrygt att bli illamående 24/7 av sig själv. jag är dock väldigt glad i att få berätta. jag mår hellre illa i ett kollektiv, så här ska ni nu få läsa vad det hela beror på:

1. jag har en "ficka" skitlångt inne i munen, vid sidan av en gadden längst in. jag har haft lite ont just där vilket jag trodde berodde på att mina visdomständer så tjusigt börjat titta fram. men nehej, nu vet jag nog vad det beror på.

2. det känns som käk har fastnat i tanden och det brukar medföra att jag kör in alla fingrar för att pilla bort det. vet ni vad som händer då? då sprutar det ut en svinvidrig och så sjukt illaluktande vätska som jag alltså har på hela handen. värst är det när jag inte är hemma och kan skölja munnen/tvätta händerna. jag har en infektion som det så fint heter. hoppas bara att det inte har med risgrynen att göra. peppar, peppar, ta i trä.

men vad ska jag göra åt detta, min tandläkare vill inte veta av mig förrän hans semester är slut. bara för det ska jag lura in honom i denna hemska vrå och se till att han får ett sprut rätt i ögat. typ. 


klockan är redan 20.56. imorgon när jag vaknar är mama och papa och maja hemma igen. henne har jag saknat lite. vi luktar fan i mun båda två.

17.

Jaha, idag är det fredag, minsann. Det hade egentligen kunnat vara vilken dag som helst, känns som att jag inte riktigt bryr mig längre. Är så himla sliten efter jobbet plus att allt blir mycket tråkigare när man är ensam hemma. Enligt det bestämda avtalet skulle jag bara jobba två veckor till (OBS! nästa vecka jobbar jag helt sjukt mycket!!!!!+tusen till) men nu är det sagt att jag ska slita hela augusti ut. Vad innebär det bortsett från papperslappar på kontot? jo, när jag börjar plugga kommer jag vara en sjukt trött zombie. Mina klasskamrater är säkert sånadär livsnjutare som softar i skogen varje dag med massa energi. Kul för mig.

Idag var en typisk telefonförsäljar-dag. Ganska konstigt med tanke på att jag inte säljer något utan istället tar emot samtal av oftast trevliga personer. En tant ringde och hade oturen att komma till mig, jag menar; jag är ju inte den mest seriösa när det kommer till att klaga på fonden. Brukar mest säga att jag förstår vad dom menar och att jag ska framföra det. Något mer gör jag sällan. Hon skällde i alla fall i cirkus en minut utan att jag fick en syl i vädret, och så blir hon trött i halsen och säger "fast ja, det kan ju inte du hjälpa...". Så himla ovärt att skrika på mig i en kvart och sen komma på att, visst ja, den stackars tjejen i kundtjänst kan väl inte hjälpa det... Stackars tanta!

Jag har skitflottigt hår som liksom korvar sig. Inte ens vinden får hårstråna att omplacera sig. Det värsta är att jag inte orkar duscha. Arbetslivet är hårt. Därför ska jag stay in school så länge jag bara kan.

ZzZzZz ..

Sitter i vanlig ordning på jobbet. Är übertrött och har ca 63 minuter kvar här... Vi har bytt till en mycket, mycket, mycket trevligare lokal och äntligen ser jag ut genom 5(!) fönster! Happiness!

När jag har kommer hem måste jag ut i uterummet och se om mattorna och kuddarna torkat. "Råkade" ställa till det igår eftermiddag. Jag fick för mig att vattna med päronens vattenslang som jag egentligen och uppenbarligen inte kan hantera för fem jäkla öre. Munstycket släppte och slangen rörde sig likt en galen kobra. Jag märkte inte ett smack, men det gjorde däremot mina grannar... Fan. Nu måste jag ju köpa en "tack-för-hjälpen-utan-er-hade-möblerna-flytit-bort"-blomma som tack för deras hjälp. Och för att tysta ner dom lite, jag slipper helst få det berättat för mor och far när dom kommer hem.. hehehe...

vem vet inte du, vem vet inte jag...

Jag spenderar hela min tid på jobbet framför en platt datadata-skärm. Det ena leder till det andra och jag är inte den som är den. Självklart surfar jag galet mycket till och från. Man måste dock vara väldigt diskret, jag läser bara det allra mest kommersiella pga att det bakom mig passerar x antal människor varje minut. Med andra ord får man spara det bästa tills man kommit hem, hehehe.

Aftonbladet brukar jag läsa mellan radera sådär sjuhundrafemtielva gånger om dagen och jag tror att jag kan alla händelser utantill. Jag fick mig dock en tankeställare när Aftonbladet gick ut med nyheten att MJ's barn inte hade en susning om vilken stjärna deras farsa var. Tänk om det är likadant för mig!!! Tänk om någon av mina päron är värsta megakänd! Utan att jag vet om det, för dom vill ju självklart skydda mig från alla papparazzi's! Det måste vara så. Jag har verkligen inte hajjat nånting! Först nu har jag börjat inse varför jag alltid måste gå klädd såhär när vi ska handla på Coop!

hej hej hej hej, hemskt mycket hej!

Varför jag inte bloggar så mycket? Ja, det kan inte ens jag svara på. Jag kan inte skylla på att det inte händer något i mitt liv, det gör det ju. På jobbet går det bra, blivit utsedd till "månadens stjärna" vilket innebär att jag helt enkelt är ganska omtyckt. Studera.nu påstår att jag kom in på högskolan och nu har jag ångest. Tänk om jag hellre hade velat plugga något av dom strukna alternativen?... måste sluta tänka så!

Det börjar suga riktigt ordentligt att inte ha några föräldrar eller en galen vovve hemma. Särskilt om kvällarna när det är kolsvart. Då tittar jag en extra gång under sängen ska jag be att få tala om(...).

-

Ringde på dörren för sisådär två timmar sen. Helt övertygad om att det är Johan dröjer jag lite med att öppna för att retas lite med ponken. Tillslut ger jag med mig och kikar först ut genom fönsterrutan. Ingen där. Hmm, nu busar han med mig, tänkte jag. Jag öppnar dörren och där står ingen fnissande Johan. Ne, för det visade sig vara en såndär gubbe med en liten papperslapp igen!!! "Min dotter heter Eva och hon har ont i hjärtat...". Seriöst, tänk om jag skulle skänka pengar till alla som mår dåligt, då skulle ju jag må tusen gånger sämre tillslut! Han fick inte en krona av mig. Det är ju för fasiken Småland, det här!

Jag är sååååå sugen på att gå och se Brüno!


craving



På tal om markerade axlar; hur söt?! Tycker inte om att göra reklam för populära bloggar men jag kan ju inte bara låta bliiiii! Från Gina Tricot, märkligt nog!

shupp shupp



Tänk vilka coola outfits Michael hade förr i tiden. Älskar hans glittriga soldat-inspirerade "jackor". Såg någon ganska färsk bild där han hade på sig en kavaj från Balmain, spetsiga och markerade axlar. Snyggt! Inte minst med tanke på att han verkade glömma bort att byta om från pyjamas dom senaste åren...

-

Vet inte riktigt varför, men mitt liv känns helt och hållet upp och nedvänt just nu. Vet inte riktigt vart jag har mig själv... Måste bero på att jag är van vid att dra runt hemma och inte göra ett skit. Nu jobbar jag halvt om halvt ihjäl mig och umgås därför bara med äldre donnor.
Dessutom har jag blivit så himla sugen på att göra tusen olika saker. Bara för att jag inte hinner liksom. I need to aktivera mig själv!

RSS 2.0