hjälp mig

Jag har ett väldigt stillasittande jobb. Jag sitter så mycket att jag titt som tätt kommer på mig själv med att ha intagit horisontellt läge på en datorstol med ryggstöd! Det är möjligt tackvare stången under bordet som jag alltid vilar mina trötta pinnar på.

Nu sitter jag och äter chips helt ensam. Äckliga chips. Förstår ni vad jag vill säga? Min kondition borde ligga på 0,0456 (jag orkar fortfarande gå snabbt i ett par sekunder, därav ett något högre vädre än 0). Jag är på god väg att få beställa en extra bred likkista till min jordfästning...

Visst är det skitsvårt att föreställa sig mig med stor mage och valkar? Jag brukar ju få ta käftsmällar angående hur alldeles för smal jag är. Kan väl inte jag hjälpa heller. Jag äter faktiskt inte som en fågel utan min mor är väldigt noga med att jag ska ha lika stort födointag som en man. När jag sen har flyttat till ett eget plejs kommer jag verkligen sakna att ha ett hembitrde (mammis...). Hoppas att jag blir svinrik så jag kan anställa en söt kvinna från Ungern eller liknande.

-

Sabla påse! Jag ska tömma dig på allt ditt innehåll!!! DIE!

tv4 kan ta sig i r*ven

På tal om Michaels död så ringde tv4 upp ALEXANDER BARD för att få ett uttalande kring MJ's död. EHH; hur i helvete tänkte dom där? Varför ringer dom till ett sånt äckligt pucko som antagligen inte tittat sig i en spegel under dom senaste 30 åren...?
Han smutskastade Michael! Påstod att han inte alls alls sålt flest album utan att det var det minsann Pink Floyd som gjorde, han kallade också Michael för "överskattad".

HA HA, ska överskattad komma från en gubbe med rövskägg i ansiktet och ridhjälm!? Vem tror han att han är? Så Sjukt dåligt av tv4. Jag tycker verkligen inte om den kanalen.

(Jag gick alltså enbart på Sommarkrysett för att synas i TV *fniss*...)


MJ

Jag har ju ännu en gång inte bloggat på väldigt lång tid men just nu känns det som att jag har mycket att skriva...
Hade sovmorgon idag och vaknade några minuter för tidigt. Då har jag en vana att slå på dumburken för att försöka hålla mig uppdaterad. Jag slår över till fyran och där sitter nyhetsmorgons panel med ett Michael Jackson-foto i bakgrunden. Jag fattar inte varför tills de säger orden "Michael Jackson är död".

VA?! Vad är han, sa ni?! Kunde känna hur det började bränna innanför ögonlocken... Det är ju inte klokt. Jag har alltid tyckt att han är så jäkla stark som har överlevt allt trassel. Han har varit odödlig i mina närsynta ögon. Michael Jackson kan ju inte dö! Michael Jackson är så speciell, han överlever allt!

...Nu visade han sig vara mänsklig han också.

Han är en av få som jag från dagen jag lärde mig gå har haft intresse för och jag har alltid avgudat hans musik. Jag minns så väl att vi på en Disney film av någon anledning hade inlagt ett dansnummer med Michael. Det var musikvideon till Thriller. Om jag älskade den! Han var ju så sjukt grym! Jag minns att jag satte vita tejpbitar på fingrarna bara för att han hade det... Fråga mig inte hur jag tänkt. Eller jo, fråga gärna om jag tänkte. Herregud, säger jag bara. Varför ska alla underverk dö vid så ung ålder?Det är såhär jag allra helst minns honom (...och dessutom inte behöver bli rädd av en hudton som är så vit att den blir blå...). Sov gott, DU ÄR kung!

HEY!

Cheese, vilket långt uppehåll! Jag har ju inte skrivit en rad på dryga månaden. Det beror dock till stor del på att allt gått i 120 km och att man haft så mycket annat för sig. Ikväll börjar släktingar komma hit. Jag är så sjukt nervöööös. Dom kommer för min skull. Sist jag kände ungefär samma känsla var timmarna innan konfirmationen, och det var liksom inte ens roligt.

Nu är det studenten vi ska ta! Är övertygad om att det kommer bli jättebra. Att vädret kanske inte visar sin bästa sida gör mig inget sålänge jag inte behöver frysa häcken av mig. PUSS.

(Jag kommer definitivt ta med mig kompaktkameran)

-

Eftersom jag tyvärr varit tvungen att betala för en herrans massa saker den här månaden (OBS! enbart 6 dagar har passerat!) har jag bara ~240 SEK kvar på mitt dammiga konto. God [Gaaa-ad], vad det ska bli skönt att börja jobba!

RSS 2.0