flitig lördag

Usch, jag avskyr att tvingas ägna lördagar åt skolarbeten. Jag hade önskat hinna med fler saker idag, men psykologiarbetet tog verkligen hela dagen. Jag började nog vid... 13 och skickade precis arbetet till läraren. Skönt att ha det tyngsta gjort i alla fall. Jag valde att fördjupa mig i intelligens. Grymt intressant! Inte visste jag att det finns hela 9 (egentligen 7) typer av "intelligens". Man är alltså inte helt misslyckad om man är dålig på matematiska formler, jippi!!!

Nu har jag precis fått ont i magen och har desutom ont i ryggen av stillasittandet. Det känns att man har suttit som ett C hela dagen..

Om en månad har jag slutat skolan!!!

ganska InsaneDen här "saken" vill Johan få upp mig i i juni. Den är belägen på Gröna Lund och heter Insane. Min första tanke var "aldrig i livet!" jag hatar nämligen att befinna mig upp-och-ned vilket jag tog för givet att man skulle bli tvungen till.
Nu har jag såklart forskat lite kring dödsåket och enligt vissa bilder åker man inte alls upp-och-ned utan antingen med ansiktet ner i marken eller rätt upp i skyn. Inte alls lika imponerande.. Den är antagligen inte så farlig med andra ord. Besviken jag blev.

När jag åker bergochdalbana, fritt fall eller vad som helst så skriker jag. Och då menar jag inte ett fjuttigt tjejskrik liknande "ah...!" utan djävlar vad jag tar i! Johan är precis tvärtom. Han sitter knäpptyst och klagar/skrattar sedan åt mig. "Du var den enda som hördes..." osv. Men herregud, det hör ju till! Hur kul är det att bara sitta precis som man gör hemma i soffan? Jag brukar ta ut alla mina aggressioner!

sug

Nee, om man skulle ta tag i sitt liv då (dvs det livet där bara skolan existerar...). Idag måste jag få en hel del saker gjorda, och jag får ångest bara av att tänka på det. Jag sätter alltid käppar i hjulen för mig själv. Arbeten som det var tänkt att man skulle arbeta med under flera veckor gör jag alltid på en dag och jag brukar må ganska kasst pga min lathet. Nu ska jag göra att arbete i Psykologi A som ska bestå av 3-4 sidor fakta OCH då är INTE inledning/mina egna reflektioner med. Jag måste alltså sitta framför datorn hela dagen och det suger såååå hårt.

Det första jag köper när min lön kommer är en lapptåpp så jag kan sitta ute också!!!

glädjetårar


...får jag av det här SJUKT roliga klippet!!!

"do you have problem with ghost here, because I smell...eh...eh...ghost here..."Jag älskade vinjetten till GB när jag var liten. Hade varje avsnitt bestått av Edwin och gubben med keps hade jag suttit fastklistrad. Älskar dessa karlar!!! Orkade tyvärr inte leta upp gårdagens när dom lekte Sex and the City. Kommer another time!

varför man skaffar hund

Först och främst skulle jag nog vilja säga att det var min mor som kom på idén att slänga pengar på en hårig knähund (dvs om knäna sitter skitlångt ner). Nu har vi haft Maja skitlänge (~2.5 år) och, oh, så omtyckt hon är, den bortskämda jäveln.

Hur som haver, tänkte berätta om mammas främsta anledning till att vilja skaffa jycke; vi brukar nämligen, precis som alla andra i småland, ta en tur till stranden dom dagarna då det är varmare ute än inne. Svinö har det av någon anledning blivit många år i rad. Går man en liten bit väster om bron (eller öster, beror väl för faen på vart du står!!!) så finns det där en liten strand som faktiskt kan tolkas som den bästa i området. Inget vass utan enbart sand. Inte vit, snarare brun, men ändå. Man kan inte få allt.

Där brukade vi alltså ligga, tills en dag. Den dagen då det hade blivit Hundbad. Alldeles tysta blev vi. Vad i...? Min mor brukade skoja om det och säga att vi blev tvugna att låna någon hund så vi kunde ligga där utan att skämmas. Det gjorde vi aldrig, utan ett tag senare stod vi där med en egen. Tyvärr säger mamma lika strängt varje gång att Maja får inte bada, hon blir så äcklig i pälsen! Det närmasta vi har kommit var att hålla henne 5 cm ovanför vattenytan. Då flaxade hon med benen och antagligen var det någon form av simreflexer. Så rar hon är, lillMaja.

(Jag hann nysa 3 gånger innan jag var klar med det här inlägget. Stänkte som fan på skärmen. Skit också).

lürdah

Läste i Metro häromdan att Barack Obama är den förste amerikanske presidenten som använder sig av mobiltelefon och e-mail. Hallå??? Fatta vad tråkigt att vara president om man inte får tillgång till tekniska prylar!

Inte konstigt att Bush alltid var sur...

jäklas inte med mig

Min mamma är bra rolig hon. När hon vill att jag ska göra något som jag är skeptisk mot och inte det mesta sugen på, så lockar hon mig med diverse saker. Igår satt jag och bläddrade i senaste reklamtidningen från MediaMarkt och kunde inte låta bli att vila ögonen på läckra laptops.

Mor: Om du kommer in på högskolan ska du få en laptop. (Tro mig, jag vill komma in, men frågan är OM jag gör det!)
Jag: Jaså? Får jag den för 25.000:- då?!
Mor: Nej...? ....?

Nehe, då kanske jag "glömmer" att skriva in dom på ålderdomshem.
Jag kanske "glömmer" att dom existerar...


RSS 2.0