söndag

Skulle visa en box som jag införskaffat och roat mig med senaste dagarna, men batteriet i min mors kamera dog. Och jag är inte den som orkar ladda det åt henne. Heeeh.

Nu: instuderingsfrågor!

nattbajsDet är nu officiellt första advent. Som det ser ut, en väldigt blöt sådan. Helt galet vad jag hatar dagens klimat. Ska jag behöva bosätta mig i norrland för att få se en endaste liten snöflinga såhär års?!

Dags att krypa ner också. Orkar knappt tvätta bort sminket. ZzZz...

ett liv som gris...

 

Även om jag blir skitledsen av videor av den här sorten så tycker jag att det är viktigt att titta. Och inte förneka.

Man hoppas ju innerligt att det ska få folk att tänka till en extra gång.


värt att fira

Yes! Lars Hultström avgår, läser jag i Aftonblaskan idag. Så jäkla gött. Han borde bli ifråntagen all rätt att handskas med djur i framtiden. Eller, nej, man borde hugga av en viss lem på hans kropp och koka den för att sedan servera den på McDonald's. Den säkert mycket lille lemmen.

Jag mår dock illa av att dom har publicerat en bild på honom med en kulting i famnen. Och så ser han sådär helt oberört glad ut. APA.

Till alla som av någon märklig anledning inte vet vem Lars är;
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6204175.ab
F.d. ordförande för Swedish Meats.

Stort tack till Djurrättsalliansen! Jag och alla grisar är Er evigt tacksamma!

humorHahah, jag älskar den här scenen! "Oh no, my thong!"

i love you more than blowjobs

 

Åh, titta vad jag hittade! Haaa, Robbie W i Little Britain! Han har klänning, blondt hår och rosetter! Hur kan jag ha missat detta?!


he will battle your cold

 

Ipren är inte bara ett hejdundrans läkemedel, han är agent också! Blir minsann lite hemligt glad av den här reklamen. Och jag som inte ens är något James Bond-fan. Eller så gillar jag bara medicinlåten?


bottenFör tillfället är mitt liv allt annat än ett disco...

Jag har sovit oroligt i jag vet inte hur många veckor nu. Sömnen har nog aldrig spökat innan, men nu är allting upp och nedvänt. Jag mår nog inte särskilt bra psyskiskt just nu. Samma tråkiga vardag jämt, och den är allt annat än ljus. Vädret suger, skolan suger, jag suger. Jag VET att det kommer vända, det gör det alltid. Jag hatar bara att invänta den dagen. Dagen då jag känner mig sådär klyschigt glad och lycklig. Nu var det läääänge sedan.
Jag har uppenbarligen den sämsta karma man kan tänka sig. Är nog dags att bli kriminell eller något.

Hmm, vad ska jag göra som skulle kunna få mig på bättre humör? Plugga? Ha ha ha.

21.55Jag känner mig riktigt sliten i huvudet. Känns just nu som att jag kommer kunna sova riktigt gott inatt, men(!), först ska jag sjunka oerhört lågt och titta på fjärde avsnittet av Paradise Hotel. Fråga mig inte, men det lät så himla knäppt/roligt när min "klasskompis" Carro berättade om intrigerna, och nu är jag också inbiten tittare, skit! Har aldrig någonsin följt det innan, men man kan ju grejen ändå.

Bjuder dessutom på en ståtlig telefonkiosk!

klockan 18 hos mig
Mmm, det är något speciellt med att surfa runt i köket. Tjugofem gånger trevligare än i mitt rum i alla fall. Oerhört poetiskt, saknas egentligen bara en pappersmugg från Starbucks... Fast å andra sidan, ni ser väl paketet med Cookies...?

Ser lite kul ut utan kakel på plats. Det kommer alltså inte vara brunt papper längst med väggarna i all evighet, var inte oroliga. Och, julpynt är bra skit!

söndag

Hej igen!

Idag har jag faktiskt gjort det jag skulle! *applåder* Under tiden lyssnade jag på en hel timmes radioprogram om mens. Det var oerhört spännande och underhållande. Jag visste redan allt som samlagexperten sa, SCORE!

Nu ska jag fortsätta göra det jag är bäst på; surfa runt. Kanske svälja några cookies då och då. Ibland funderar jag på att tugga och sedan spotta ut. Har dock aldrig klarat av det hittills...

lürdag

 

Åh, titta vem som har lanserat en sminkkollektion som användes av VS-modellerna?! Ingen mindre än Christian Siriano, min absoluta Project Runway-favorit! Tätt följd av Michael Knight. Jag kikade egentligen bara för att få se Heidi Klum på catwalken igen eftersom det ju var det som var hela grejen, hon hade tydligen bulle i ungen för sex veckor sedan, men hon var fullt påklädd! Fusk!


different parts of the bunny

Varför är jag blond, för? Klarar inte ens att skicka tillbaka ett fjuttigt paket. Hah, det är sant. Det skyller jag på internet. Har mailat i snart åtta år, inte hängt på posten och läst på allt som har med sånt att göra.

Från och med nu ska jag bara köpa sånt jag verkligen behöver! Jag behöver faktiskt ett par jeans i BRA kvalité. Det köper jag inte ofta. Hoppas på Cheap Monday. Ville egentligen ha någon härlig cologne också (parfym!), men det är ju frågan om jag behöver det? Tja, åtminstone alla gånger jag luktar apa. Ragardusch for the world!
Något jag tror att jag behöver investera i är en kamera. Vill ha en egen BRA rackare, och inte be mamma om att få låna hennes hela tiden.

Rubriken? Hade på tvn i bakgrunden och hörde en snubbe säga det. I samma mening rymdes "sex" ett antal gånger... Tur att jag inte hörde mycket mer än så...

NEXT!Vad vore Sex and the City utan Anthony Marantino, egentligen? Inte mycket, om jag får säga vad jag tycker. Hans citat tillhör några av dom roligaste nånsin!

Mitt favoritcitat;

Anthony: "that's Chelsea for you, can't swing your dick without bumping into someone you know...", vilket han utbrister när han och Charlotte ska fika, men till sin förtret får syn på Stanford komma gåendes emot dom.

Det verkar kanske inte så kul när man bara läser det upp och ned, men kom igen, skulle det få vara med i min fabulösa blogg om det inte var sjukt kul? Hans betoning och ironi är underbar!

(Snubben till vänster, alltså. Den andre är ju Stanford Blatch <3)

break a legFunderar på att beställa snarlika pjucks imorgon när dom kommit in i lager. Känner mig dock liiite kluven fortfarande.

sliten tjej

Tycker jag har varit duktig på att sova ordentligt senaste nätterna (dagarna, heheh), ändå är jag trött... Märkligt det där.

Vårt hem är ingen byggarbetsplats längre! Köket är nästan klart, skönt! Nu ska man bara vänja sig också. Brukar ju som bekant ta en stund.

det är tungt nuJa, ni ser ju själva. Orkar knappt med att lyfta armen över huvudet.

palla rubrik
Hääääj blåggäään!!! /Stina-Lee-style. Alltså, NÄR ska hon skippa "Lee;et"? Det är bara ytterst löjligt. Bara ett dåligt försök av henne att bli lite mer asiatisk för Bobbys skull... Lovar. Madeleine-Lee. Tar en halvtimme bara att säga.

Idag kom mina 100 bilder som jag låtit framkalla, mycket kaffe, storstad och pop. Alla blev svinbra, men jag orkar inte visa på något annat sätt än med hjälp av min söta webbiz.

**************

Gaah, jag har kämpat med kemiquizar HELA dagen! Och ändå ska det sista såklart krångla så mycket att jag inte kan avsluta eländet idag. TACK GUD!!!

Imorgon är det på att igen, hemtenta i åtta timmar. När den är klar är det bara att börja med nästa. Jag avskyr allt just nu.

with love... L-O-V-E

 

Hoppsan, min dator dör om 5 minuter. Ska fatta mig kort; ikväll fick jag avnjuta drygt två timmar av denna härliga man. Jag som fått rysningar och tårar i ögonen av trailern var bombsäker på att jag skulle agera mänsklig vattenslang, men jag lyckades faktiskt hålla inne med tårarna rätt duktigt. Bortsett i från när Human nature och slutets Heal the world repeterades. Då var det desto svårare...


Han hade varit så sjukt cool i sina swarovski-kristaller och glittriga byxor. Jäkla skit också...


RSS 2.0