happy halloween!


Det är kanske halloween imorgon, förresten. No idea, trots att jag är så svag för denna "högtid".
Hur som, igår jobbade jag för första gången på säkert minst en månad, och jag var riktigt nervös innan måste jag säga, men det släppte så fort jag kom innanför dörrarna. Spännande att faktiskt få uppleva galan på ett annat vis.

Har tjatat lite på Johan om att få ta mig en titt på det där jädrans "modehuset", så idag blir det nog av. Måste bara leta efter mina bortglömda vantar först...


ett stycke nuna

Johan påstår att min blogg är OK, men alldeles för fattig vad gäller bilder på mig själv. Inte kunde väl jag tro att folk vill veta hur jag ser ut? Tråkigt nog har jag bara svingamla eller halvdåliga photobootbilder på den här datorn;



Kunde allas vår "mongomicke" sitta halvnaken framför datorn så kan väl jag också det?



Den här hemska saken publicerar jag bara pga att säkert minst en av er tyckte att den över är alldeles för mörk för att vara rättvis. Ha, vad ska ni klaga på nu då???

There! Nu vet ni hur jag ser ut!

tänk två gånger



Fri frakt har resulterat i ovanstående. Har för mig att jag kände mig rätt nöjd då, men nu tycker jag mest att den/det liknar en smutsig dörrmatta... Nåväl, den har inte kommit än. Kanske sitter som en smäck?

I'm too lost in you



Det enda som kan rädda en seg och sådär hopplöst tråkig söndag är Love Actually! Inte sant? Åh, vad jag tycker att den är rolig. Nästan sjukligt besatt.

look at my horse, my horse is amazing



Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, det ÄR inte okej att vara så snuskig. MEN, jag hade i alla fall väldigt roligt åt den här videon;

http://www.shutupwomangetonmyhorse.com/

lite klagande



Åh, eat me. Jag blir så hängig av det här vädret. Lite uppmuntran skulle jag sannerligen behöva i form av minst 47385 avsnitt av beloved Sex & the City. Nu går inte det, för jag måste plugga. KEMI! Ni fattar nog varför jag är så sur idag. Samma sak imorgon och på måndag.

dilemma...





Och vad ska man satsa på för pjucks i vinter då? Tycker det här paret är lite klämkäckt och framförallt är det inga STÖVLAR. Det är jag lite less på faktiskt. Hjälp mig!

tjena hej

Välkomna, kamrater! Idag har jag softpluggat lite hos en klasskompis (så får man inte säga längre, har en kursansvarig sagt. nu är vi typ, kursdeltagare). Vi satte ihop en powerpoint och så skvallrade jag lite. Precis som vanligt. När jag skulle hem märkte jag till min stora fasa hur blött det började bli i byxan. Eftersom jag inte är homosexuell så innebar det såklart mensfläck! GAH. Tur att min väska är otroligt oproportionelig och fungerar alldeles perfekt som skydd över rumpan.

Hmm, kunde kanske ha skippat det där. Men, spare no details är vad jag lever och strävar efter, så. Jag vill minnas att min mor någon gång sa; "otroligt... snart kommer tjejer skriva och berätta om att dom har mens, på internet också!" Jag höll med om hur hysteriskt löjligt det är, men nu kände jag att... jag var lite sugen på revolt.

Alla tiders.

black is back?



Undrar om min stackare har torkat? Köpte svarta nagellacket (och det pärlvita, som jag tyvärr inte hittar) förra hösten liksom, heheh. Nu är det höst igen och jag är sugen på att! Ska nog ordna det där ikväll...

dyrbara klick



Behöver jag dessa prydliga armband? Nä, inte sådär att jag inte överlever utan dom. Det måste snarare handla om att mitt ego mår lite bättre av dom. På något konstigt vänster. Sen är det ju så kul att "få" (=betala för) paket!

När jag gjort lite nytta sen i eftermiddag får jag inte glömma bort att fortsätta min 100 bilder att framkalla-jakt.

sndg

Utan tvekan veckans drygaste dag. Inte minst under hösten då det ska vara så vidrigt väder... NU har jag klagat klart! I fredags gick jag och J på bio, så vi gjorde. Bröllopsfotografen var en överkomlig film. Beror nog mest på att jag satt där med största popcornbägaren och smaskade under hela filmvisningen. Jag rekommenderar den inte till någon, men bio är alltid trevligt ändå! (Johannes Brost är en värdelös skådis...).

Och ja... igår satt vi hos mig med chips och läsk (nä, jag har inte lagt på mig något än...) och Johan tjatade såå, "när börjar blog awards egentligen?" Uppenbarligen aldrig. Damn it, jag ville ju fnissa hysteriskt åt Fååååkkis rälsbeklädda mun och den läskigt tantiga rösten.

Nehe, dags att renskriva ett arbete nu! Pussar och kramar och lite annat "smått och gott"...

COPENHAGEN



Jisses, snacka om att vara gullig. Är det en dansk (MYCKET yngre) version av Leonardo DiCaprio?



Två mycket söta töser i varsin härlig outfit. Den klänningen skulle jag lätt bära sommaren 2010! Lager på lager + höst = sant! Tyvärr är jag inte hälften så söt som dessa donnor, men drömma kan man väl?

lahet är en dygd

Jaha, och vad hade den här dagen tänkt bjuda på då? Helger är så sjukt överskattade. Det har jag i alla fall börjat tycka i samband med att jag bjöd in mig i högskolans så tråkiga värld. Jag är understimulerad! Det är en himla tur att föreläsningarna brukar vara 4 timmar max (två olika kurser, samma dag), annars skulle jag antagligen hänga med kriminellt folk och deala knark i Berga Centrum.

Jag tycker det är skittöntigt att aldrig komma på föreläsningar med motiveringen "amen jag ooorkar inte åka från Mönsterås varje dag". Hur stor lust har jag att sitta på en fisbuss två gånger om dagen då? Förresten kan det ha varit jag som la krokben för en liten tös på bussen förra veckan... Det gick så snabbt att jag liksom inte märkte något förrän hon låg där på alla fyra. I alla fall, tydligen spelar det ingen roll, allt finns att tillgå på nätet och CSN bryr sig bara om tentaresultat, inte om du är med eller inte på veckans föreläsningar. Soft!

Blev klar med en kursuppgift för två dagar sedan och nu måste jag börja med nästa. Alltså, det är inte lustigt att man känner sig hängig och måste surfa in på ratemypoo.com och zooshock.com för att någonstans hitta sitt goda humör igen. Jag avskyr det här vädret. Gråare än en pensionärs pubishår. Vem fan blir glad av sånt?

Vem försöker jag lura? Jag är förhoppningsvis klar om tre år (om det inte går svinbra helt plötsligt och jag vill läsa vidare ännu mer......). Och då ska jag ta igen ALLT som jag missat när jag och mina glasögon istället tvingats plöja igenom svintråkig kurslitteratur.

Lovar att vara gladare nästa helg!

winther



Det finns inte mycket som slår en tidig lördagsnatt framför tvn och lite Karin Winther i Hype. Nu är budapesttårtan med citronfrômage slut. Skit också... Har nog aldrig käkat något som smakat bättre.

Visstja, plugga var det ja...

say hello

Har man tråkigt så har man. Då kan man alltid få tiden att gå skitsnabbt och ångra det bittert, genom att pilla lite med sin design. Många brister kvar, men jag orkar verkligen inte mer nu. Trevligt med i alla fall lite nytt att vila ögonen på.

spetsigt...





Minns ni att jag köpte en skjorta för jääättelänge sedan? Here it is. Tyvärr är jag ju världens lataste människa, så bättre bilder har jag inte riktigt orkat fixa än. Fast, det enda man inte ser är ju i princip dess färg. Ljusblå är den, och jag gillar den verkligen. Den är nästan fränare bakifrån, ska se om jag lyckas vända mig bort från datorn och samtidigt fånga en schysst bild...

inget ont som inte har något gott med sig



Mmm-mm, när jag första gången gick till optikern och fick reda på att jag har gravt nedsatt syn så blev jag fly förbannad och totalvägrade gå med på att börja använda glajjor. Det var då, det. Nu är jag lite sugen på något i stil med den här modellen.

tjuvtitt



Exakt den här jackan är det som hänger nere i hallen. Oops, skrev jag verkligen exakt? Jag glömde ju att min är geckoödla... håll ut, ni ska få se imorron!

snart midnatt

Hrm, jag köpte en svindyr skinnjacka igår. Bara ordet 'skinn'jacka får mig att må illa, men ja, så är det. Den är väldans fin bortsett från en sak; färgen. Den är inte svart, utan mer... ödla, liksom. Svårt att beskriva men jag kan visa bild imorgon. Jag tror att jag kommer att börja gilla den tids nog, men än så länge får det vara min morsas fel att jag köpte den. Det var hon som tyckte att jag skulle trotsa modet, dvs inte köpa en svart, utan istället alltså bli lite mer ödle-fashion. Mmm, tackar så mycket...

Föresten såg jag en mycket intressant dokumentär idag! Den handlade om ohyggligt stora bröstimplantat. Inte helt otippat var den asiatiska tennisspelande kvinnan med. Lite kul att hon är tillsammans med en snubbe som räcker henne till vårtgårdarna ungefär (inte han på bilden, han är programledaren). Han var väldigt nöjd över sin livssituation, kan man kanske förstå. Behöver inte göra ett skit, utan lever på sin stackars storbystade sambo som tjänar massa stålar bara genom att klia sig lite på ena bomben.

"bloggiserad"

Det måste man väl ändå vara om man kommer på sig själv med att av ren vana knappa in .blogg.se vilken sida man än ska in på. Grymt irriterande tillslut! Tar ju liksom på krafterna att sudda misstaget hela tiden.

kalmarenergi.blogg.se, var liksom inte riktigt syftet, heh.

RSS 2.0