new york, new york, I wanna wake up in a city that never sleeps

Gaah, jag är så knäpp egentligen. Har suttit och lyssnat på Dusty Springfield, Frank Sinatra och hans tjusiga "lilla" dotter alldeles för länge. Var tvungen att övergå till Aqua för att känna igen mig igen.

Pluggandet går ju inte sådär vansinnigt bra måste jag säga. JAG HATAR DET! Varför är inte jag skitbra på att ordbajsa och skriva? Varför ser inte jag sådär sjukt retrosnygg ut? Varför kan inte jag också få secondhandshoppa massa vackra tygstycken för 50 kronor, för?

Kan bero på att jag bor i Småland. Här är ingenting möjligt.

Ärligt talat är (var) Frank Sinatra världens mysigaste gubbe... och jag älskar att PSB har en duett med Dusty.

sleeepie

Nu känner jag mig riktigt motiverad! Ska sätta mig och pilla lite med en ny header/design tror jag bestämt.

...inte nu dock. Kanske imorgon, den som lever får se. Tanken är att jag ska plugga först(!) men jag känner mig själv alldeles för väl för att tro på det. Självklart kommer större delen av tiden att läggas på nöjen, hehehe.


LÄGGDAGS!

fyndigtSkitsmart att istället för att leta sig blind på markerade axlar, istället köpa broscher i den här stilen och klämma fast! Vore dock obehagligt om det släpper och man skulle råka bli flådd, hehehe.

568:-

Jisses, jag har aldrig köpt en så dyr skjorta i hela mitt liv. It better be svinsnygg, nu alltså. Om mamma frågar kostade den 350-400 kronor.

To be continued...


fall 09Bara för att man bor i Kalmar och aldrig hittar ett riktigt fynd i dessa überkassa butiker, tycks allt på nätet falla mig i smak. En skjorta med underbara, markerade axlar! Dessutom måste jag ha ett par gamla Levi's som jag kan terrorisera likt dom på bilden över.

Har lagt märke till att stora ringar inte gör sig särskilt bra på mina händer. Dom jag har provat är inte ens särskilt stora, men på mig slukar dom liksom halva fingret. Tack för alla bra arvsanlag, inte...

dirty dancing, yeah!

 

Kamrater, Dirty Dancing it is! Ååh, så himla synd! Jag som skulle plugga... Tja, det gäller ju att priorietera...

Nöjen framför nytta, som jag brukar säga! Både och skulle kanske också funka? Fast nja, risken är väl att jag kommer av mig i handlingen.


i wish

 

Exakt såhär vill jag inreda min framtida bostad! Så vackert, så ljust, SÅ vintage, så ska-vi-dricka-té-i-mitt-svinmysiga-kök? Man hittar verkligen allt på flickr.com. Det här underbara plejset tillhör någon som bor strax utanför Tokyo, det är ju skitcoolt det också. ÅH!

Fortsätter jag att tillbringa min tid på flickr och inte med näsan i böckerna så ska jag vara glad om killarna ens lämnar plats åt mig på fyllebänkarna utanför Systemet...


00.40

Klockan är sjukt mycket. Jag jobbar imorgon, självklart emot min vilja, jag hade ju annars varit ledig en FREDAG. Det var länge sedan i skolsammanhang. Jag har det faktiskt rätt så lyxigt på högskolan, inte särskilt många föreläsningar om man säger så, hehehe. Det är dock mycket att göra på fritiden, så jag borde nog knipa käft trotsallt.

Wel well, cykelställ, jag börjar inte förrän 12.30 (tror jag), vilket innebär att ett och annat Sex and the City-avsnitt ska hinna plöjas av. Nightie!

ska vi ta en svängom?

 

Tusan också. Jag som hoppades på att herr Swayze skulle övervinna cancern!!! 57 jordsnurr är alldeles för lite för en sådan stilig kille!!! Nu kommer man bli jättegrinig när man tittar på Dirty Dancing, tack för det, djäkla sjukdom!!!

 

Hur som haver, ska jag skärpa mig och sätta igång med inlämningsuppgiften nu? Den som lever får se ..


ett dygn på 50 h, ok??

Gaaah. Var bara tvungen att skrika lite. Ni får ursäkta mig så mycket. Jag suger just nu men det händer så jäkla mycket. På en gång. Har gått i skolan drygt en vecka men jag har redan uppgifter upp över öronen. Hur kunde jag klaga på gymnasietiden? Det tog ju flera månader innan man kom igång med en kurs på riktigt. Buuu. Och så måste jag jobba lite också. Jisses. Jag som en gång i tiden hade all tid i världen är numera hur upptagen som helst.


Jag lovar att jag ska uppdatera en massa ihelgen!!! PROMIZE!!!

fan vad fräckt!

Jag stod inte ut längre. Fick fetångest varje gång jag tittade mig i spegeln, så jag bestämde mig helt enkelt för att ta tag i saken och ringa salongen igen. Sagt och gjort, vid 14.00 satt jag i stolen igen. Vilken tur för mig att inte ens frisören tyckte att det var särskilt smickrande att ge mig en guldblond nyans. Den här gången kom jag alltså undan "gratis" och är nöjd. Det är sooo fuckin' skönt! Fick dessutom några flaskor med gojs mot fett hår att slänga i schampoot, det tackar vi för!

RSS 2.0