2Ehh, det här är wierd. Jag klickade nyss på 'gilla' på fejjan. Alltså, jag har inte brytt mig om Sex and the City 2-gruppen förrän nu, jäääättesent! Det är sjukt, för att vara jag. Tyvärr får man reda på lite för mycket, kan jag tycka. Bilderna är dock outstanding, som man säger. Titta bara på den ovan, sådär snygg och hälsosam har väl inte Carrie (SJP) varit dom senaste 500 åren? Okej, jag är själv ett fan av retuschering. Förstår att bilderna är något behandlade...

dödshjälp

När jag vaknade imorse kunde jag för första gången sympatisera med aftonbladets "Kim". Ni vet hon som är totalförlamad och har tjatat om att få dö i en halv evighet.
Allt på grund av igår. Jag tränade för hårt. Och det får jag betala för idag. Jag mår illa och har en sjuhelsikes träningsvärk i magen. Inte en sån där "skön" värk, utan en sådan som får minsta host att kännas som kramp.

Jag förstår verkligen att det sker dödsolyckor på gym då och då. Måtte det bara vara gott om folk där. Man vill ju inte bli liggandes och börja lukta...

tolka ordet otrogen som du villIdag var jag otrogen mot Friskis. Det kändes skumt men spännande på samma gång. Jag har då aldrig sett varken löpband eller spinningcyklar med fläkt och tv. Sjukt behändigt! Då blir det liksom att man sitter rätt länge...
Lite tragiskt att min mor har bättre kondition än mig, men jag lider inte av det. Mitt mål är ändå bara att få stenhårda skinkor och ett sexpack. Gärna typ, idag. På posten.

lödah

Hallå i lådan!

Åh, jag tror att jag under loppet av tio minuter har tittat på SATC 2-trailern 511 gånger. Och snart sitter man i biosalongen och har världens största leende som bara en plastikkirurg kan ta bort. Måste bara figure out vem jag ska gå med. Och den biten. Inget märkvärdigt.

Ikväll ska mina päron ha gäster. Det brukar märkas från och med en vecka innan. Stressigt, kliniskt rent och alltid full rulle i köket. Skönt att det inte händer oftare. Det jobbiga är att jag hela tiden blir störd och inte lyckas finna någon ro och därmed inte lyckas läsa på inför kommande test. Blääääää. Ä.

Hoppas ni har en trevlig helg! Det är skönt ute också.

jag. har. tråkigt. tror jag.
Ah, det är så himla roligt med google maps och deras gatuvy-tjänst. Man kan ta sig runt i alla möjliga städer och ibland behöver man nog inte ens åka dit IRL, så att säga.
En personlig favorit är att navigera runt i stora städer. Tyvärr är ju bilderna tagna under sommartid. Då ser exempelvis New York bara dammigt ut. Jag var där för många år sedan. Då bodde vi på hotellet ovan. Den lobbyn och sängarna glömmer jag aldrig. Det kändes som om jag ingick i en monarki, eller något. Det var sent i november, en massa julpynt, skridskoåkning, etc etc. Fint!

roooligtInte visst jag att Magnus kan vara så rolig! Det här är min favoritreklam, utan någon som helst konkurrens. Och hur söta är inte hans jeans liksom? Säkert i storlek XXXXXL.

vi kör en dagens outfit


Det är förargeligt att man inte ser mitt ansikte (jag står alltså till höger, närmast i bild) men vi kör ändå!

Hjälm: Lek och Hobby. Väst i underbar kulör: Kalmar Energi

Frågor på det?

market, market


Något som jag inte får missa den här gången när jag åker till London är Portobello Market. Jag kan inte sluta le när jag tittar på bilder därifrån. Det känns som att jag skulle kunna köpa åtminstone något, men grejen ligger väl mest i att det är kul att bara vara där och titta på allt galet och fint. Varit där? Är det något att ha?

Vi har den där coca cola-spegeln hemma. Den som hänger nere till vänster på första bilden. Den ska jag bannemej ha med mig när jag flyttar hemifrån.

alldeles för struktureratSommaren 2010 kommer gå i resornas tecken. Först drar jag och Johan iväg till London för ett par dagars spenderande, sköna promenader, veganbufféer och klaustrofobiskt byggda hotellrum. Det där med bufféen är ett internt skämt från vår förra vistelse i staden. Vi letar efter någonstans att luncha, får syn på ett ställe med thaikäk, i fönstret står det klart och tydligt "vegan" men det hindrar inte en hungrig Johan. "Men titta där, det där är ju kött!". Ni kan själva lista ut att det var det inte. Goda glasnudlar hade dom!Jag bara måste gå förbi det här stället igen. Eller nej, jag måste gå in! Ja, det har jag bestämt. Absolut inte köpa något, bara gå in och fnissa lite. Efter dom dagarna och förhoppningsvis lyckade flygrutter med RyanAir sticker jag hem och jobbar ett par veckor för att sedan hänga med päronen på deras "semester". När vi är hemma från den så...Beger vi oss någon vecka senare till Turkiet. Det blir alltså inget nytt resemål men äsch, man har ju hela livet på sig. Jag är förresten jätterädd att askan ska cirkulera så pass länge att det inte blir annat än pannkaka av allt.
Jag ska jobba så mycket jag bara kan! Och hinna läsa teori och... och... En massa saker!

ahh!God morgon! Jag är ledig idag och då stiger jag aldrig upp innan 11.00. Jag har sovit ut och är på mycket bättre humör. Nästan lite plugg-peppad. Så lustigt, att jag skulle känna just så, när jag har massor att göra. Mycket passande!

tänkte bara...

Det är konstigt. Mitt liv tenderar att förändras på en millisekund. Ena stunden är allt frid och fröjd och hur lugnt som helst, andra kastas allt om och jag blir jättestressad. Jag befinner mig i det sistnämnda stadiet. Skolan = bara fööör mycket just nu. Och inte är det roligt heller. Sannas frågor om studera.nu fick mig att kika lite och visst fasen hittar man program som verkar SJUKT mycket roligare och kreativare än det jag går nu?! FU. Jag önskar att jag inte var så feg och bekväm. Att jag också kunde flytta på mig och göra något av mina drömmar. Istället sitter jag här och har under snart ett år bara tyckt att EN kurs har tilltalat mig. Det är då jag börjar fundera på, om det här verkligen är vad jag vill? Ska jag tycka att skolan är skitdryg i 2-3 år till, bara för att vara säker på att jag får ett schysst jobb? Som kanske inte finns eller är vad jag förväntat mig? Mja, jag vet inte. Sen irriterar jag mig på att mina föräldrar inte pushar mig mer. Mamma tycker att det är väl bäst att bo kvar här hemma och avsluta det jag redan påbörjat... Ja, kanske, men hittills har jag inte utvecklats. Inte nått det jag önskat.

Hade varit så himla ball att gå på Malmö högskola och läsa på Kriminologiprogrammet. Fatta vad roliga dom tre åren måste vara! Och spännande. Kanske hade jag fått göra studiebesök hos Leif GW Persson. Istället för att leva mitt liv sitter jag här, och ska göra klart flödesscheman för diverse skittråkiga branscher.

Nä, nu är det dags för fröken att sova. Jag har inte alla bestick i kökslådan idag.

soligt i sinneSicket sommarväder det var idag! Fast jag är ändå trött, det tar på krafterna att sitta och roa sig med chatroulette! Dejtade en gammal flamma idag (som för övrigt kommer döda mig). Tänk att man nästan alltid är ensam inne på KK.

P.S. Midsommar blir inte i Sverige, utan i... London!
P.S. (2) Jag kör bil skitdåligt när jag är trött. Gaah.

14.38Är det inte underbart med en lugg som är sådär störigt-mellan-lång? GAH. Fotobootar alltid när jag har lite tid över, men jag framstår ju som såå seriös. Det är jag icke. Lovar!

okänd taxi. okänd stad.Jag älskar att sjunga med i Mammas Gata. "Ååååh...".

kulinariskt


Nu ska jag avslöja något väldigt stort. Håll i er nu... Igår åt jag sparris för första gången i mitt liv! I alla fall vad jag minns. Kände att nu är det bannemig dags att prova denna mytomspunna grönsak. Med en klick smör på. Omdömet blir dock inte särskilt positivt. Hade det inte varit för smöret skulle man kunna dra paralleller till att äta gräs. I annorlunda konsistens bara. Så nä, det blir nog inte fler gånger på eget initiativ.
Enligt wikipedia ska urinet lukta unket efteråt och det, mina vänner, kan jag intyga. Yuck.

påsk1

Påsk, påsk, påsk. Lär väl ingen ha missat. Eller kanske, för särskilt spännande är det ju inte. Man kanske unnar sig lite godare mat än vanligt, och kan dricka must igen, men annars så är det inget märkvärdigt över det hela. Påskpynt är nog bland det fulaste jag vet, men vädret är på vår sida i alla fall.

omväxling


Allt är Huset Fullt fel! Jag har inte lyckats smälta tvillingarna och nu låter jag MK ge mig lite frisyrtips. Jag har haft snedbena i 511 år, men nu ska jag ge mig på att prova mittbena. Jag har av naturen ganska "trashigt" hår så något säger mig att det kan bli bra. Måste bara platta det först, sen är jag på att!

slutAlltså jag finner inga ord. JISSES vad trött jag är! Veckan har varit så seg att jag bara velat dra något gammalt över mig och aldrig komma tillbaks, ungefär. Nu är det äntligen lite ledigt som väntar. Prisa Gud! Och vad har det här varit för någon första april? Kanske världens sämsta.

PUSS (längtar efter seeengen. Jag pratar som en 08a!)

ursäkta röran

Jag bygger om. Det är alltså inte dig det är fel på. Det kommer se knasigt ut tills jag kommit underfund med hur jag vill ha're. Ser det som en liten vårstädning.

RSS 2.0