lajtroomHade väl lite för mycket tid över (egentligen inte, jag har tusen bättre saker för mig), vilket gjorde att jag laddade ner PS Lightroom och började dra i diverse reglage. Inte jätteavancerat eller särskilt kul.

Idag såg jag förresten liiite av Män som hatar kvinnor, men däremot hela Flickan som lekte med elden. Jag är lite sen med det kan tyckas, men jag är alltid negativ när alla hyllar filmer. Särskilt svenskt också, men det var bannemig spännande!

outdoorJa, något som vi är väldigt bra på att prata om är ju det aktuella vädret. Just nu kan man med säkerhet säga att det är blaskigt som fasen. Till råga på det så ramlade jag idag. Mjukt, bör tilläggas!

Psst, http://www.tradera.com/Little-Britain-Box-Sasong-1-3-auktion_108044337 är bra skit! (Min desperata sida tog till lite hjälp i budning för att trigga upp det lite...).

ola svensson superstar

Bara ett litet urval av alla fina bilder.

Mitt uppe i mitt sedvanliga kvällszappande fick jag syn på Ola Salo på SVT2 och blev nyfiken. Åh, vad fint det var. Han är så intelligent, och känslig... och otroligt duktig. Roligt var det också, när han skojade om att han vill lära sig "gangsta-driving". Vad glad jag blev av se det här! Och lite rofylld. Men mest hungrig på livet och allt vad det har att erbjuda.

Tro nu inte att Isabellan eller Sigge "Fiolen"?, har mutat mig att skriva detta.

en potentiell 'gästbloggare'?


Maja poserar så gärna.

Min mor tyckte att det var på tiden att dokumentera mängden snö (fånigt...), och Maja såg så rolig ut med snö i hela nyllet, tyckte hon. Där stod jag i den "gassande" solen och såg inte ett skit. Det var så ljust att jag fick köra på automatinställning för att spara in lite tid, och då vet man ju inte riktigt vad man får. Lite söt i alla fall.

fröken MajaStor nos.nu

à rêver, c'est le meilleur que je connais
Jag flickrade lite fina Parisbilder...

Jag är så sjukt storstadskåt. Ja, ni läste rätt. Det är så himla härligt med kontraster. Tanken var väl att jag och min karl skulle till London, men jag blev plötsligt så innerligt sugen på Paris. Den staden är så jäkla vacker. Tycker Paris slår London alla gånger, men London känns mycket tryggare. Jag kan inte franska, dom kan inte engelska (okej, dom vill inte).

Spontant känns ju London billigare, och jag är smålänning. Lös den ekvationen, kära ni.

Tv3 kör lite Sex & the City nu. Avsnittet med brandmännen, ni vet. Och han, den sliskige som stöter på Charlotte, "sweet lips". Ingen kan väl heller glömma Arthur, mannen som är såå perfekt enligt henne, men som älskar att gruffa.
Jag har gått från att titta på det varje kväll tills jag somnar, till att inte ha sett ett avsnitt på hundra år...

a.Jag fick ett hängsmycke av min moder häromdan, bara sådär. En skyddsängel, kanske...

oh, intensivt

Yo! Ah, jag vet. Det var länge sedan jag kom med något vettigt/roligt att läsa.
Nu har jag dock något sensationellt att dela med mig av; jag har börjat träna igen! På gym alltså. Det kommer jag syssla med i alla fall tre månader framöver, sen kommer sommaren och då blir jag i regel omotiverad. Det ska liksom vara klart då. Sexpacket på plats, så att säga. Eller inte... lite fläsk har väl ingen dött av...?

I helgen köpte jag mig en ny skinnjacka (s-k-i-n-n-jacka låter så jävla äckligt. Särskilt för min del som är så blödig. Någon som vill klä sig i mitt skinn?), min förra var typ grön i vissa ljus. INTE schysst. Den har min mor fått istället, det var ändå hon som tjatade på mig ett dumköp. Som jag hela tiden ångrat. Den jag har nu är svart och fiiiin. En lagom stor väska hittade jag också, alla tiders!

Visst ja, systemet har jag varit och shoppat på för nån vecka sen. Jag väntade alltså lite drygt tre veckor med att entra dörrarna i avsikt att köpa på mig något starkt och vuxet. Raggade upp Lisa som mentalt stöd, hon är således också nybörjare men mycket, mycket säkrare än mig. Det gick smidigt, om än nervöst. Gubben i kassan tog på sig glasögonen och synade mitt leg både en och två gånger. Johan skojade om att han säkert hade i åtanke att skriva till mig på facebook sen, hah. Jag väntar fortfarande...

There! En liten uppdatering. Nu vet ni var ni har mig.

lång jävel

Längsta dagen i hela mitt liv. Som för övrigt går så snabbt att jag inte hinner med längre. STANNA UPP!

Sitter desperat och kollar lite potentiella väskor, men det enda jag hittar är något i stil med; "liten crossover" för SJUHUNDRA (700) spänn! HUR kan en LITEN väska få lov att kosta så mycket? För det är det väl?

Jag kommer dö luspank... Eller fortsätta att frakta böcker i plastsäck.

Ja, jag är på krigsstigen nu. Och så skulle jag duscha också. Jäkla bananer!

...in nju yååååk

 

Typ världens mjukaste/mysigaste låt är uppiggande när man är 1. förkyld som en apa 2. trött 3. antagligen febrig.


nostalgi?Ibland är natt-tv det bästa som finns! Hade turen att igår (idag?) somna till The witches of Eastwick. Åååh, vad rolig och bra den var! Jag gillar verkligen alla i filmen utom Cher... Hmm, jaja. Huvudkaraktärerna spelade av Jack Nicholson (så ohyggligt cool!), Michelle (med-det-omöjliga-efternamnet, på bild. Hon är sjukt snygg) Pfeiffer, Susan Saranton (ni vet, ena halvan av Louise & Thelma) och så Cher. Haa.

I alla fall, tjejerna gjorde en voodo-docka av Daryl (alltså Jack) och stack honom med nålar bland annat. Vid ett tillfälle skulle han iväg och köpa glass till dem, och mitt framför glassdisken fick han så ont i armen av nålen att han inte såg någon annan utväg än att sticka ner armen i den kylande glassen. Lovely!!! Från 1987...

bara sådär
Tänkte att jag skulle dokumentera den makalösa mängden snö, men jag tog mest massa trädbilder...
Jag tycker om vintern, men även jag måste säga att den har varit helt otrolig nu. Verkar aldrig ge med sig. Då brukar i regel många fly landet, och jag önskar att jag också kunde göra det... Jag vill också fundera på hur jag ska undvika att bränna fötterna i sanden påväg till en guppande longtailbåt för lite shopping av kylande dryck.

Nää, vem försöker jag lura?

P.s. Jag tror jag vill se Alice in Wonderland. Någon som känner sig manad att joina? Någon som ö h t är hemma? Tjörlan...?

less. depp.


Bilden är inte min, jag slipper ju åtminstone räkna...

Jag är obeskrivligt trött på mina studier. Har dugga (kurs/delprov) i organismbiologi på onsdag och läraren trodde sig vara lite schysst som har skrivit ut instuderingsfrågor, vilket det ju också är, men måste det vara ett kompendium på ELVA jäääävla sidor?! Känns som jag har suttit med det här senaste veckan men ändå inte lyckats plöja mig igenom allt än... Suck.

glitter
Jag är världens sämsta koll på smink. Kan i princip ingenting om det och brukar i allmänhet bara använda det nödvändigaste. Jag hade faktiskt ett rouge en gång, men jag gav bort det till min mor istället. Jag insåg att jag inte behöver sånt, det kommer ju ändå av naturen efter en inte allt för kvick promenix utomhus.

Ibland har man dock tur. Ibland kommer man på att javisst, ja, jag har ju ett presentkort som snart går ut. Ja, då brukar i alla fall jag vara duktig på att spexa till det lite. Glittrigt var det, ja! Det är en eyeliner, i fall någon mot förmodan inte skulle kunna lista ut det, och därmed vara ännu mer vilsen än jag.

jätteprovisoriskt...?

Nu ska ni inte ta den här designen med så stort allvar. Jag var uttråkad och uppenbarligen färgblind, igår. Blev kanske inte sådär jättebra, men den som väntar på något gott! Brukar i regel vänta alldeles på tok för länge...

...sa flickan som måste läsa lite om cellen och växters anatomi. So long!

aaajKänns som mitt huvud har blivit påkört av en cyklist som inte nöjde sig med bara en gång. Huu. Som lite plåster på såren tittar jag på webbtv. Anders och Måns, är roliga tycker jag. Roligt är bra för onda huvuden.

Imorgon blir det nog bättre!

alltid är det något...
Jahaja, ännu en gång har jag varit så lat att jag köpt ringar utan att se dom/prova dom. "Reglerbart" = borde passa alla, men nä, minsann. Mina fingrar är uppenbarligen så smala att det inte tillverkas ringar i den yttepyttestorleken.
Ni som fettsugit er, vad gjorde läkaren av överblivet fett? Borde man inte kunna injicera det... i typ... fingrar?

Damn you, Elin K. Hon syntes i en übercool grönaktig kavaj och jag gissade att den kom från någon prettodesigner, men icke, den hade hon snyltat på monki. Skit. Gissa om alla kommer vara gröna av avund till våren... Jag vill ha mer färg på mina kläder, men visst är det så himla svårt? Det är så bekvämt att gå klädd i svart och inte sticka ut. JAG ÄR TRÖTT PÅ DET.

P.s. mina knogar ser ut som pannan på Ica-Stig. D.s.

late 20
Igårkväll hade jag en "liten" del av klassen över på lite tårta och annat lite smarrig(are). Tanken var väl att jag skulle skämma bort dom, men det kändes mest som dom var bättre på den biten. Vi glömde dock bort att spela spel. Måste betyda att det hela tiden var ganska bra!

RSS 2.0