so longNu sticker jag iväg ett tag. Uppdateringen här kommer med andra ord att vara ickeexisterande. Men; den som väntar på något gott! Vi hörs!

...

Ehh, exakt såhär vill jag se ut:


fröken munterEfter ett überdrygt arbetspass hämtade Johan opp mig för lite picknick! Det var rackarns trevligt. På jobbet pratade jag förresten med en skitunge som talade om för mig att jag är en hora. Haaaha. Fan att jag alltid blir så chockad och arg direkt. Det måste ju han ha haft väldigt roligt åt. Såhär i efterhand kommer man liksom på tusen saker man kunde ha sagt. Skit. På min tid var man inte lika grov i mun när man busringde. Tycker att den typen av ungar borde ha en fet smäll. På riktigt. Sen skulle jag vilja nita föräldrarna också. Det är fan inte okej med ungar som beter sig så. Vuxen och idiot hinner man vara hela livet. Var barn för fan!

you go, guuurl!Hur fantastisk är inte Pamela på en skala?! Älskar henne!!! Nog för att jag är ett fan av Baywatch, där hon också medverkade, men på den tiden visste jag inte särskilt mycket om henne. Bara att hon hade en killer body, liksom. Det är väl ganska enkelt att placera den typen av människor i fack. Och ta för givet att dom är puckade. Pamela har ju liksom... Sysslat med känsliga grejor, men det hon gör för djuren är verkligen beundransvärt (jag vet att Jenna Jameson också är djurrättsaktivist - vad är det med porrskådisar och deras vilja att rädda djur?). Hoppas verkligen att hon har fått människor att öppna ögonen och förstå att det inte är töntigt att tycka om djur så pass mycket att man inte vill ha deras kroppsdelar på tallriken. Hon är sannerligen en förebild! Klok och snygg ♥

titta tittaHar man inte världens kanske bästa jobb? Jag menar, på vilket annat ställe skulle jag få presentkort på MediaMarkt?

Nu: sängen... ZzZz...

en är ingenting


Sitter ute och njuter av att solen gått ner för länge sen och lämnat efter sig en behaglig(!) temperatur. Jag blir så sjukt dryg när det är sådär jag-vet-inte-vart-jag-ska-ta-vägen-varmt, liksom. Johan vet nog vad jag menar... Hohoho.

När det ändå är london-tema bara måste jag ju berätta om när jag gick på toaletten på Harrods. Vårt "rum" hade fönster mer för syns skull, inte för dess tänkta funktion; att kunna öppna det. Något välfungerande fläktsystem kunde vi väl inte heller skryta med och det är ju liksom förutsättningarna för att kunna göra vad man vill på dasset...

Ville inte ställa till med något pinsamt, så jag planerade helt enkelt in ett toabesök på Harrods. Bättre ställe finns ju liksom inte. Nästan som hemma... Och så förvånad jag skulle bli. Hade nästan räknat med att det skulle kosta en slant, men jag var öppen för det mesta. Kikade in lite i korridoren varpå en större, svart kvinna välkomnande viftar in mig och pekar på toaletten som är ledig. Medan jag sitter där och trycker hör jag hur dörrarna hela tiden öppnas och stängs. Total tystnad. Det är bara jag kvar! Är det bara medelklassen som skiter, frågade jag mig. Även om jag inte var riktigt klar hade jag nu blivit så nervös och stressad (jag visste ju att kvinnan väntade på att jag skulle bli klar) att det liksom inte kom något mer. Febrilt letade jag efter en toalettborste men inga spår efter detta redskap syntes till. Jag vill bara klargöra att jag mycket petigt raderade alla spår efter mänsklig avktivitet...

Det roliga med den här kvinnan var att hon var så otroligt trevlig. Hon menade ju naturligtvis inte vad hon sa, jag menar, man kan inte tycka om folk man ser en gång och aldrig mer. Varje kvinna som skulle gå ut fick ta emot ett "bye bye darling!" av denna stora dam som bröt med afrikansk klang. Så även jag. Fnissandes gick jag ut efter mycket om och men. Fnissandes över att hon säkerligen inte varit lika hjärtlig om hon sett skithusen innan man gått ut...

c is for cookie


SÅ fin. Punkt.

amen hallå där!

Minns ni mig?

Inte? Nä, jag hänger ju inte här så ofta... Inte p g a att jag inte har något att skriva om, snarare att jag är så förbaskat sliiiiden. Jobba, jobba, jobba och så svettas ganska mycket också. Galet varmt.

tur att hennes minne är kort

Åh, måste berätta om en sjukt rolig händelse. Det är ju tyvärr inte lika roligt om man inte har sett det hela, men lite fantasi och föreställningsförmåga måste ni väl ändå ha?

I vanlig ordning när man kommer hem är "min" (mamma köpte henne. skitbra argument när jag inte orkar gå ut med henne) hund framme vid dörren och sådär fantastiskt glad över att världens bästa lillmatte äntligen är hemma!
Böjde mig ner för att klappa henne, vilket jag aldrig skulle ha gjort, plötsligt glider min väska ner från ryggen och schvisar till Maja i sidan. SOM HON FLÖG! Det såg sjukt kul ut. Kanske inte roligt för Maja som på en millisekund slungades en meter utan att förstå ett skit, men jag fnissade lite samtidigt som jag ivrigt klappade och bad om ursäkt på hundspråk. Jag tittar väldigt ofta på The dog whisperer... Ceasar har hjälpt mig att utveckla mitt vokabulär riktigt ordentligt! Jag kan säga "buss på horan!". Hoppsan, buss på HUNDEN, menar jag ju...

techno techno techno
Det här inlägget dedikerar jag helt och hållet åt dig, Isabelle!

the london comedy clubVääärldens sötaste! ↑

Johan och jag hade lite tid att slå ihjäl en kväll (läs: jag hade blåsor under fötterna), vilket resulterade i att vi satte oss på en trappa och blickade ut över Trafalgar Sq. Vi satt en bra stund och plötsligt kommer denna bedårande man med uppgift att dela ut reklamblad för "The London Comedy Club". Han stod där i minst en timme och delade inte ut ett enda blad! Staaaackarn. Han såg dock inte särskilt ledsen ut, utan satte på sig hörlurar och började digga musiken. Verkligen urgullig!

Jag tänkte faktiskt sympati-ta en lapp, men Johan var minsann snabb med att gå åt höger och alltså inte förbi honom...

RSS 2.0