hoppsan

Den här veckan må ha varit (och är fortfarande) den drygaste i hela mitt liv. Hinner knappt hem innan man ska tillbaks till plugget. Idag höll jag dessutom på att somna för första gången någonsin under en föreläsning, 1-0 till mig!

Nehe, ordbajs är inte min starka sida, så jag ger mig. Måste duscha illsnabbt och sen är det Efterlyst! Jag älskar det av någon skum anledning. Särskilt nu när Mats Alms rättegång följs upp, hans fantasi slår det mesta. Typ "ÅÅÅÅH VAD SKA JAG SÄGA ATT DOM MATADE MIG MED NÄR JAG LÅG I BAKLUCKAN...? EHH, VAD ÄTER KINESER?!?!?! JUSTE, FRITERADE RÄKOR!"

what was that?! - a prewiev...



Njaa, jag vet inte... Vill man läsa det här? Med främmande personer inblandade? Jaja, den som lever får se. Idag är jag förresten sjuk. Googlade runt lite och kom fram till att mina symtom stämmer överens med "kristallsjukan". Dvs yrsel och illamående orsakat av kristaller i innerörat som inte sitter där dom ska. Kul, jättekul. Faaaan.

suitcase

 

Det är besvärligt att vara ledig så mycket som jag har varit senaste tiden. Min mamma får för sig att planera så mycket som vi ska göra. Ofta blir det inget eftersom jag har en tendens att vända på dygnet, men imorgon har "vi" bestämt att vi ska ägna "morgonen" åt att leta efter en resa som ska äga rum i augusti. Om vi inte halvt om halvt slår ihjäl varann p g a att vi inte samtycker, så måste jag ändå säga att det ska det bli trevligt att se hur det fortlöper. Det är bannemig dags att få steka fläsket på en strand och få höra ordbajsande araber som lovar ett "special price for you, my friend". Fan vad många vänner man kan skaffa sig i andra länder alltså. Det är bara i tråksverige som man känner 2% av sina 900 facebook-vänner.


vs




Idag slog det mig. Väskan som jag köpte för någon månad sen är en look a like! Det är ingen tvekan om saken, inspirationskälla har helt klart Alexander Wangs modell varit. Suck. Jag medger att originalet såklart är snäppet vassare, men jag vill inte vara en dålig copycat...

00.11

Tjoho!

Johan stack precis, kvar sitter jag och halvtittar på millenium-triologin, spännande värre! Idag har jag dessutom äntligen varit hos frisselören och fått utväxten ordnad. Kakor och bubbelvatten fick jag också, inte illa pinkat.

...

Av en ren händelse fastnade jag framför Uppdrag Granskning igår. Och jag blev bara mer och mer och mer förbannad och tom ju längre inslaget pågick. Två flickor har blivit våldtagna, men INGEN tror dom. Gamla, jävla idiotkärringar påstår att "det måste väl gå att bita ifrån, om man inte vill!"... Prästen tycker "såå synd om pojken", personal på skolan vill inte ta ställning. Tjejer och killar skriver på nätet att dom är "äckliga slynor som ljuger och förtjänar att bli våldtagna på riktigt för att lära sig en läxa"...

Välkommen till det svenska samhället. Ett jävligt sjukt, samhälle.

Lite väl grovt språk från min sida, men jag brukar behöva ta till det för att uttrycka mina känslor och åsikter... Inte för att verka "gangsta", som ni, kidsen, kallar det.

till ingen nytta


...vill jag påstå att skjortorna ovan har sin charm. Den där amerikanske skulle jag ha rätt svårt att ha på mig, är inget vidare fan av USA (bara ett par serier, jag lovar), så det skulle nog misstolkas, men mysig verkar den. Prickigt är väl fint men jag har blivit yr bara av att titta på den i tre minuter...

som en liten söt bakelse




Jag vet, "bakelse" kallar man klänningar. Jag tycker dock att min nya... ja, vad det nu är, liknar en bakelse. Så det så. Frågan är ju hur/när man använder den. Den är för fin (och antagligen för obekväm) för att liksom inte visa, men ja, hela ska ju inte heller direkt synas. Hum hum... Kanske under en kavaj?

ur min "inspiration"-mapp




1. Jag vill ha hennes kavaj
2. Fett snyggt med silverpaljett-bh under

Frågor på det?

They Shoot Single People, Don't They?

 

Efter att ha sett Dating in the Dark, vilket var underhållning som heter duga, tänkte jag krypa upp och njuta av lite SATC. Jag älskar båda bilderna med olika avsikt. Den första är så fin och söt och med Aidan på. Han är min absoluta favorit av Carries alla ragg (på andra plats kommer nog 'Powerlad', ni vet han som jobbar som serietecknare och bor med sina föräldrar i deras takvåning). Han är gullig, snäll och sådär mjukt manlig. Gillar jag honom mer än Big? Totally.

Den undre bilden är så typisk SATC. Minns inte just den scenen på rak arm, men jag kan föreställa mig att det är lika roligt som det ser ut.

 

Yepp, det ska jag roa mig med ett tag framöver.


söndag



Blubb blubb, sitter i sängen och surfar och tittar på Familjen Annorlunda. Vilken härlig söndag, va?

Jag är ledig heeela veckan. Eller, jag har en hemtenta att skriva men för första gången ser jag fram emot det. I vanliga fall brukar dom vara skitdryga och skjuts mer eller mindre alltid upp. Läraren var så söt och skickade ett "måste bara säga att ditt föredrag var jättebra"-mail till mig. Det är inte varje dag man lyckas charma en finsk karl som granskar med ett kritiskt öga.

Jag är SJUKT fascinerad av "Biggest loser" (ja, det är nördigt att titta på det). Dom flesta damerna blir verkligen snygga när dom tappat alla tunga kilon. Inte minst ansiktena som får en helt annan karaktär.

c'est moi



Jag slänger upp en oredigerad bild på mig själv, idag. Det känns lite motigt, jag gillar annars att försöka förstärka i alla fall något som skulle anses prydligt, men näe, jag är trött på det! IRL kan man ju inte rediagera sig (hur gärna jag än hade velat!)

Tänkte bara poängtera att jag har jättemycket mer hår på min... vänstra sida. Det är intressant. Bara att vända andra kinden till om man en dag känner för att vara tunnhårig.

polly



Ytterst ointressant bild, jag vet. Ville bara poängtera att efter en jobbig vecka i plugget får man unna sig. Typ. Ikväll är första gången jag inte har behövt plugga på jag vet inte vad. Så himla skönt! Och fysiologi-duggan och redovsningen om klimatboven gick nog alla tiders. Hemtenta nästa vecka, men det är verkligen guld värt att kunna sitta hemma. Förlåt, för mycket skola nu...

I'm a free bitch, baby! ...ett tag i alla fall.

På tal om redovisningen, jag skulle böja mig ner och sätta i USB-minnet men datorn reagerar inte, så jag drar ut det igen och då gick det sönder på mitten... Så där framme bakom "katedern" sitter jag och pillar frenetiskt med ett trasigt USB-minne och försöker pussla ihop dess tusen delar medan alla undrar vad FASEN jag gör där bakom... Ingen märkte det, tror jag. Ibland undrar jag när Anders och Måns hade tänkt ringa mig? Jag är lika knasig som dom ju.

...


Tänk att självaste BikBok skulle inspirera mig... Precis som ovan vill jag se ut i vår. Vitt/så-ljust-som-möjligt, tilltuffsat hår och en stor kavaj. Jag målar dock aldrig mina läppar... Kanske man skulle prova?

let there be light




Det roliga med våren är att kläderna syns mer. Och jag tycker verkligen om pastellfärger i alla dess slag. T-shirten är cool men bäst är nog ändå linnena i polyester. Jag är JÄTTEtrött på allt vad åtsittande bomull heter.

Nää, tro nu inte att jag ska ha allt det här. Någon måtta får det vara!

a flicker on the big screen





Jaha, nähe, dags att plugga igen då. Gudars skymning vilket underbart liv, va? Äsch, bara fram till onsdag. Sen ska jag slappa som bara den, I tell YOU!

kvällskvist





Fan vad stört. Jag har suttit vid den här maskinen och jobbat hela dagen men är fortfarande inte trött på den. Fast nu är gränsen dragen, klockan är liksom tolv. Ja, visst ja, jag har en bok/ett häfte med massa foton som fungerar bra som vykort. Det är sjukt underhållande att titta på lite udda bilder och bara låta sig inspireras.

Visste ni förresten att det är typ, internationella Pi-dagen idag? (eller imorgon, lite dålig koll, eh...). Ni vet, 3,14? Vi gamla NV-elever har ju lärt känna gamle Pi ganska väl.

det är mycket nu



Jag blir alldeles deppig av att titta på den här bilden, men, den här veckan och helgen har jag i princip bott bakom skrivbordet... Mycket att göra. Allt på en gång.

Update: wow, vad jag har jobbat på bra idag! Har äntligen besvarat ALLA 511 instuderingsfrågor om nervsystem, hormoner, och gud vet allt. Nu ska man bara komma ihåg allt också. Och börja skriva på en redovisning jag ska hålla om bara några dagar. Hjälp! Gissa om jag har ont i ryggen nu. Imorgon ska jag dock ÄNTLIGEN tillbaks till gymmet. Har liksom legat på latsidan bara för att Johan varit lite snorig. Veklingen.

Gissa om jag är grym på geografi. En världskarta att vila ögonen på är grymt! En sån man sätter små pluttar på varje ställe man varit på. Det är en av dom coolaste studentpresenterna jag fick, för snart ett år sen... Shit. Bara jag som vill göra om det? Fast... lite annorlunda. Och med bättre väder?

I want you



Inte så jäkla vårig skjorta kanske, men jag gillar verkligen att den är transparent! Och lite ovanlig.

Nehe, mot plugg igen! Fysiologi står på schemat. Ibland undrar jag om jag råkat hamna på läkarprogrammet...?

gåspäls!

Min mamma tittar på Svenska Hollywoodfruar och det låter ungefär såhär:
"HAHAHAHA! Förlåt, jag ska vara tyst. HAHAHAHAHA!"

Jag har försökt få henne att sluta titta på skiten, men det går inte. Jag är uppenbarligen ensam om att ha något innanför pannbenet i det här hushållet. Pappa är inte bättre, han brukar citera den där Ank-jävlen, så honom får man inget stöd av heller.

Bjuder på en underbar tjuvlyssning;

Förnuftet får på pälsen igen

På en skola, Stockholm


Tre tjejer ~14 diskuterar den ena tjejens nya Canada Goose-jacka.
Tjej 1: Hmm… Jag undrar vad det är för sorts päls på luvan.
Tjej 2 (helt övertygad): Ofta du inte vet? Det är ju gåspäls! Varför skulle den annars heta Kanadagås?

J & J






Jag ser verkligen fram emot den dag då jag hänger in den stora, otympliga vinterjackan i garderoben för ett par månader. Det vore inte fel att få damma av mina Thai-importerade Ray Ban-glajjor heller. Mina kära, kära wannabe's från Urban Outfitters som jag tjackade i London förra året gick av på mitten 511 gånger, och när jag limmat ihop dom för fjärde gången kände jag lite löjlig faktiskt... Och nu har jag suttit i en evighet och bara låtit mig inspireras av massa fint. Ahh.

rock.



Jag har aldrig varit särskilt sugen på att tatuera mig, främst av rädslan att se trashig ut vid 50, men också av anledningen att jag kanske skulle ångra mig eller dylikt. Ha nåt kladd på kroppen resten av livet är inte alltid så lockande. När jag såg den här bilden med nån käck rad på sidan av handleden (närmare bestämt strålbenet) blev jag dock liiiite sugen faktiskt (armen hon håller upp). Tyckte det var ett riktigt coolt ställe att placera den på. Det ser ut som "konst" liksom. Till skillnad från diverse tribaler och liknande fjortis-påhitt.

Galet det var igår, förresten. Jag hade min turkos/gröna kavaj på mig. Syntes nog rätt så bra.

bekvämlighet




Åh, jag fick hem DVDn ovan idag och sprang fram till min DVD-spelare likt en stucken gnu, men vad händer väl då? Jo, det funkar såklart inte i den, för den är inte regionsfri! Bara DVDn nere klarar alla regioner, suck. Jag som ville slänga mig på sängen i mitt rum och njuta. INTE i en soffa där nere. Jag är besviken på min spelare... Kunde lika väl ha köpt den med inbyggd karaoke...

Why is a raven like a writing desk?



Happ, då var man hemma och belåten. Alice in Wonderland var så söt och rolig och fin, ja, allt på en och samma gång! Jag blev lite kär i alla, särskilt The Mad Hatters (herr Depp) ögon. Sådär härligt gula!

Dom feta tvillingarna gör Matt Lucas rösten åt och jag tror nog att Tim Burton helt och hållet inspirerades av honom vid skapandet av dom. Haa!

när nästan allting är i fas



Ibland känner jag att jag saknar vissa basprylar, det behöver inte bara handla om kläder, utan annat materiellt. Just nu känner jag mig rätt så nöjd, bortsett från att jag vill ha svarta och blå jeans från Tjeeep monday, men till saken hör, att min plånbok är så förbaskat ful. Och stor och klumpig. Därför skulle jag kunna (nästan) döda för att få den ni ser ovan, från Svenskt Tenn. Tänkte att det säkert finns en webbshop och, med lite tur, rimliga priser men det verkar svårt det där. Hittar bara grejer i tenn...

Okej, nu hittade jag in på deras hemsida. En svart med elefanter på (ehh...?) kostar 520 spänn. Njaa...

mia och klara - mens


Satan i gatan vad jag älskar dom kvinnorna. Och vad jag saknar Mia och Klara tillsammans i tv-rutan. Så himla klockrent, vem vill inte ha ett paket Maxi Säker liksom.

RSS 2.0