måndagÄnnu en bild från igår. Ser ju ganska härlig ut. Idag regnar det. Och jag gick ovetande ifrån bibblan med datorn i famnen när det var som värst. Vattendropparna var stora som meloner för tusan. Nu måste jag vara effektiv. Full rulle är verkligen inte min melodi men det är en sammanfattning av mitt liv för tillfället som jag måste vänja mig vid... Slackern som inte längre fick vara slacker...

domino_effect


När jag ändå är inne på det här spåret måste jag tipsa om den här vackra låten. Särskilt introt/början är underbar. Den är med alldeles i slutet av "the domino effect" och börjar spelas när Big river ner dominobrickorna (ja, jag är extremt observant...). Jag lyssnar alltid på den när jag är stressad eller nere. Fin fin fin!

2/5Bilden och mitt kroppsspråk säger väl allt... SATC 2 var inget att hänga i julgranen. Inte om man är ute efter samma stuk som det bjuds på i seriens gång. Det saknas alldeles för mycket, "humorn" är dryg och förutsägbar, man får inget riktigt grepp om någon av "tjejerna". Men, är man bara spontan och ute efter en trevlig film med vackra miljöer och helgalna kläder så är det verkligen mecka. Inget snack om saken.

Slutsats: Aidan OCH Smith var med(!!!!). I alldeles för kort stund, dessvärre. Det väger dock inte upp någonting. Relationen mellan Big och Carrie var seeeeg. Det hände liksom ingenting. Jag tycker verkligen inte om att Carrie lät renovera sig übermysiga lägenhet, den är ju jäääätteful med dess blå väggar...
Dom var bara i "Saudiarabien" = Marocko. Typiskt amerikaner det där med geografi... Ganska tråkigt att man inte gör något roligare av fyra väldigt unika karaktärer. Men, ja... man ska väl inte jämföra med serien. Den är liksom, felfri.
Jag tycker nästan att den borde heta något annat. Förslagsvis "Dessert and Dior"...
Men, det är ju bara en dum film. Värre saker finns som jag borde bekymra mig om istället, känner jag. Men nu har jag i alla fall talat om vart jag står.

blurrrr
Tog med mig kameran ut en sväng. Tanken var egentligen att jag skulle knäppa några bilder på herren min, men ibland känner man sig allt annat än fotogenisk och jag är inte den som inte tar hänsyn. Därför passade det alldeles utmärkt att klämma av ett par macrobilder med lille kameran. Dom blev feeejna.

19.14Webbkamera är nog det roligaste vertyget i hela världen. Man blir aldrig särskilt bra på dom 375 bilder man tar, men ändå är det oerhört beroendeframkallande.

Den här skjortan ska jag ha ikväll. Dom flesta tjejer som går på Sex and the City har på sig högklackat. Inte jag. Om man tror att serien bara handlar om sånt ytligt så har man inte riktigt fattat grejen. Man ska väl snarare vara den man är? Varför ha högklackat till filmen om man aldrig annars har det liksom? Dom är väl inte så jävla goa att ha på i salongen? Och, jag är naturligtvis naken på nedre delen av kroppen.

ikväll......ska jag äntligen(!) se uppföljaren. Ska bli så skoj och roligt och underbart. I'm so freeeeakin' excited! Aidan liksom <3

"men det är ju..."


Snacka om att bli förvirrad. Första gången jag såg reklamaffischen för "Damernas detektivbyrå" trodde jag att det var Loulou som sadlat om till skådespelerska! Dom är ju hur lika som helst. För ni minns väl Loulou? Hon var med i Idol för... 2 år sedan? Samma år som Lars. Den säsongen var bäst, jag tittade varje vecka, vilket aldrig har hänt tidigare eller ens upprepas.

 

Jag vet att det inte är den bästa bilden på Loulou. Förr hade hon ju exakt den frisyren! Och det där gulliga bandet mitt i krullet. Förresten... ser hon inte ut att ha lagt på sig "lite" till? Tycker hon blir rundare och rundare för varje dag som går.

 

Såg hennes medverkan i Wipeout också. Så himla söt. "Jag kommer inte upp!". Nä, du har ju en del att bära...

 

Jag tänker förresten bli aktiv här igen! Det har liksom varit lite mycket på sistone, även om det absolut aldrig duger som bortförklaring... Ska bara sova först. ZzZzZz...


snaaaart

Hello ppl!

Har en intensiv vecka framför mig med dugga och tenta + diverse utflykter. Därefter lugnar det ner sig lite och ett projektarbete ska skrivas klart parallellt med att sista kursuppgiften, för det här året, ska skickas in.

Vet ni vad det allra bästa är?

Inom loppet av 1,5 vecka går jag på SOMMARLOV! Åh, kan knappt bärga mig!

tiltshift...
...är roligt att leka med. Men hey, jag är inget proffs än. Tanken är liksom att det ska se lite leksak/miniatyr ut.

helloHmm, vädret är skumt. Det är sommar på dagarna och hällregn och åska om nätterna (tidig morgon). Hade av förklarliga själ lite svårt att somna igår, och när man väl gjort det var det inte skitkul att bli väckt ~04.00 av att himmeln bokstavligt talat öppnat sig. Hade glömt stänga ett fönster också, såklart.

Det är inte alls fel att börja dagen i en solstol och få den där karaktäristiskt rosa färgen på huden som svider innan man ska lägga sig. Tyvärr har jag tenta och dugga nästa vecka, och jag är inte bra på att studera utomhus...

...Till mitt försvar måste jag bara säga att jag faktiskt rakar mig under armarna! Fast på alla bilder tycks motsatsen vara ett faktum...

Aha, varför tummar hon ner nu då, tänker ni kanske. Jo, det ska jag berätta i en så översiktlig och icke detaljrik mån jag bara kan.
Jag var på studiebesök på KLS idag (för er som inte vet vad det är; Kalmar Län Slakteri). Inte för "nöjes" skull utan, ja, för att vi studerar branscher i en kurs i plugget.
Det första jag får syn på är... herr Kullman. Alla i lindsdal vet vem det är. Det är helt enkelt "killen" vars odör gjorde alla i bygget svimfärdiga under ett konfaläger på Öland. Yuck! Hur som haver, han jobbar där och när jag vänder mig om får jag syn på en lastbil laddad med säkert 100 grisar på, som alla är där för att möta döden. Kullman gör någon form av segergest med handen och jag känner mig svimfärdig, det kan mycket väl vara så att han är den sista dom ser... Tårarna bränner innanför ögonlocken och jag är helt övertygad om att jag aldrig kommer fixa att gå igenom hela stället, aka helvetet på jorden, för dessa försvarslösa, fina djur.

Först blir vi inlotsade in i någon form av konferenssal. Miljösnubben babblar på och drar den ena "roliga" kommentaren efter den andra. Jag lyssnade knappt på vad han sa... satt mest och svettades (JA, det här är svinjobbigt och känsligt för mig). Sen fick vi ta på oss massa skyddskläder i plast och hårnät. Därefter styr kosan mot själva produktionen. Det luktar illa, men inte så illa som jag föreställt mig. Däremot var allt annat precis som man sett bilder och filmer på. Bara snubbar med ölmage eller tribaltatueringar som jobbar där i princip.
Jag blev så ARG vid ett tillfälle, när jag typ, duckar för en kropp som kommer åkandes emot mig, varpå en snubbe som går bakom mig säger: "AKTA, AKTA DIG! DOM BITS!". Om blickar kunde döda... Jävla gubbe.

Summa summarum, jag är stolt över mig själv som tog steget och faktiskt gick dit. Det som jag upplever allra mest hjärtskärande är själva transporten dit. Att höra djuren som befinner sig i panik och vet vad som väntar dom. Djur är inte dumma i huvudet, dom förstår. Dom är individer precis som du och jag, med känslor och livsglädje. Jag kommer aldrig förstå hur man kan leva med sig själv när man valt ett sånt jobb. Inte heller varför alla måste äta kött varje dag. En gång i veckan räcker väl mer än väl, för helskotta. Tänk lite längre än på er själva... Hur man kan sätta en bult i huvudet på en ko och se den falla ihop...
FAN! Jag hatar verkligen att det här är verklighet. Önskar att jorden var en fin plats där alla var lika mycket värda... Jag skulle dessutom vilja att fler såg det. Det är så jävla lätt att hyscha och tro att allt är frid och fröjd. Mina vänner, det jag såg där inne, det önskar jag inte ens att min värsta fiende ska behöva genomlida...

flickigt var det härDesperate housewives är så fruktansvärt bra(!!!!) och spännande att man håller på att bli galen när man tittat klart på senaste avsnittet. Vill liksom bara ha mer och mer. Jäklar också. Älskar att det antingen kryper i skinnet eller fullkomligt sprutar tårar den sista minuten...

i v teaPssst, ni visste väl att te inte bara är gott, det är fiffigt också! Grönt te → ämnesomsättning som tar fart.

&.Söndag. jag har ingen lust att göra ännu ett sketet flödesschema. Det tar hur lång tid som helst och någon vidare credit som väger upp besväret tycker jag inte att man får. Jag vill mycket hellre dyka ner i massa bilder och leka med dom i photoshop...

Måste bara tilläggas att natt-tv är så sjukt underskattat! Brukar bli ganska sent på helger och det har dom senaste veckorna (peppar, peppar...) alltid visats en favorit. Så himla bra ♥

mint


Har känt mig så himla shoppingsugen dom senaste dagarna. Det var längesen! Så det blev en liten tripp idag. Hittade faktiskt sånt jag planerat att ta med hem, woho! Bland annat ett nagellack i färgen Vintage Mint ↑. Min mor tycker att det är jättefult. Hon gillar bara tantrosa naglar. DET ÄR JU LIKSOM BARA NAGLAR.

Sen när jag gick till det där apoteket så talades jag vid med en himla trevlig farmaceut. Hon berättade om hur varmt det är i norrland nu och sen så tyckte hon att jag skulle köpa det billigare paketet allergitabletter!!! Hur ofta händer sånt?! Dom brukar ju typ, hitta på saker bara för att du ska betala så mycket som möjligt. Schysst.

kasta pärlor åt svinAlla har vi väl någon gång stött på innebörden av så kallad dötid. Då passar det ganska bra att slösurfa lite på exempelvis tradera. Ibland finner man det där lilla extra som man bara måste lägga ett en krona högre-bud på. Jag måste säga att krister-61 är en riktigt charmig säljare! Vem har sagt att mitt skit inte skulle komma någon annan till nytta? kan jag tänka mig att han tänkte, när han samlade ihop alla gratis reklamprylar han samlat på sig under åren.

Jag försökte mig faktiskt på att sälja av en DVD-box för ett par månader sedan. Det gick... sådär, kan man väl säga. Tyckte att det gick på tok för trögt i budgivningen, så jag kom på något alldeles genialt (i praktiken skulle det dock visa sig mindre vettigt). Jag loggade helt enkelt in på Johans konto och la bud på min box. Sådär höll jag på ett tag och visst triggade jag upp budet! Jag hade dock inte räknat med att Johan skulle vinna budet... Det hände inte bara en gång... utan två. Första gången kunde jag skoja om det... "vad smidigt, Johan, nu slipper du ju betala frakten!". Andra gången insåg jag att, nä... Jag kan helt enkelt inte med det där att auktionera ut prylar.
För någon vecka sedan fick jag ett "OBETALD FAKTURA"-mail från Tradera. Det skulle visa sig vara en liten avgift baserad på dom pengar jag skulle ha fått för boxen. Boxen som jag vann. Av ren frustration tänkte jag att jag måste ju maila och förklara, men hur fasen förklarar man en sådan sak...?

Och, du har så rätt, Sigg! Tradera skriver såhär;
"En Medlem är emellertid inte berättigad att själv eller genom någon utomstående lägga bud på sitt eget föremål. Medlemmar av samma familj och Medlemmar som har nära relationer har inte rätt att lägga bud på varandras föremål".

bäst

 

Det roligaste EVER!

"...men är han inte lite väl mörk?"


tapperhet. tapper. HET.


Okej, innan ni dömmer mig och placerar mig i facket "Knäpp" kan ni väl hålla med mig om att det är sjukt jobbigt med alla som bara lägger upp bilder som dom blivit bra på? Jag är ju visserligen inte bättre normalt sett, men det ligger ju som bekant i betraktarens ögon...

Tänkte dock gå emot strömmen och publicera en rent fördjävlig bild. INGEN är snygg under ett berg-o-dalbane-åk. Fast jag är rätt snygg. Träffar liksom in rätt pose även under pressade förhållanden.

hej!Amen hallå där! Oj, här kan man bestämt påstå att jag inte hållit liv i lådan. Ajabaja! Det blir så väldigt lätt att man glömmer av bloggen. Jag är inte direkt som dom professionella som så fort det händer något extravagant tänker "aha, det ska jag skriva om i bloggen ikväll!". Det föll sig aldrig naturligt i min värld... Ska sanningen dessutom fram så brukar jag glömma bort det innan jag hunnit hem.

Jag kom dock att tänka på att jag kunde berätta om när jag väntade på att ivriga Johan skulle åka klart Insane på Gröna Lund förra sommaren. Jag hade redan åkt en gång, och believe me, det räckte. Men som sagt, han skulle på att igen och jag ställde mig intill något staket och väntade. Omringad av folk, men det hindrar inte olyckan från att nå mig. Nä, för mot mig går ett gäng skinnheads med skinnpaj och träskor. Inte nog med det, den ena av dom har en leksaksorangutang sittandes på axeln. Dom går fram emot en obekväm Madeleine (alltså mig) och frågar om dom får ta kort på mig ihop med dom. "Ehh..." är allt jag hinner få ur mig och bäst vad det var står alla med armarna runt mig och den fule fan med apan typ... tar på mitt ena bröst! Fast han håller liksom apans fot samtidigt, så det inte ska synas.

Jag avundas dom som fått se det fotot. Min min är anatagligen obetalbar.

RSS 2.0