trött

Finns tydligen en och annan där ute som tycker att jag och Johan påminner om Foki och hennes fjantige Ricky. Jag förstår ingentiiiiing...

Rick...jag menar Johan och jag i NY. Johan bär hjälm för säkerhetsskull <3


trütt

Åh.. Hata tentaveckor! I say no more.

jag tappade min aptit någonstans

Alltså, jag vet inte så mycket om Grekland. Har aldrig varit där och känner mig ganska säker på att jag aldrig kommer åka dit heller. Jag är hemskt förtjust i dokumentärer, vilket ju är känt. JAG VET INTE VARFÖR! Och nu tittar jag på "Tjock och tjockare". Grekerna är ju hur feta som helst! Äckligt som fan.

"Det är ingen idé att ställa honom på vågen". Hahaha!

Nu är det två (feta, whatelse?) ungdomar från Skottland som har åkt till en ännu större familj på Kreta. Och tydligen är det snällt att offra ett djur (en stackars get) för gästernas skull! Och det gjorde dom framför ögonen på ungdomarna och dom bara: "vilken fin gest!!!!" I was like.... ????? Herregud. Tragisk värld man lever i.

trött

Haha. Så söt.
Asgarv #1: "känns som tvång". Asgarv #2: undrar om alla ramlar över varann och/eller
krockar med sina rullstolar när dom släcker?

Ja, jag är kanonelak.

tidsfördriv som heter duga

http://fuckyeahvegetarianism.tumblr.comFörsök hitta EN person du inte beundrar! Svårt, vill jag lova.

Älskar bilden på Linda Blair, låll


tröttÅh, peppar redan min favohögtid! Tycker det är så jäkla häftigt med Ört Auööööh. Så glöm för allt i världen inte att släcka en timme imorgonkväll. Och imorgon ska jag vråla i mig våfflor (jag spar på det goda). Spricker jag så spricker jag. Det är värt det.

trött!!!!!!!

Hu. Det går inte bra nu. Jag tror faktiskt att jag har lidit av panikångest den här veckan. Otroligt, otroligt ovanligt. Jag är normalt sett kolugn, som väl är! Jag vet att jag kommer må mycket bättre när den här veckan är slut, men vägen dit känns förfärligt lång.
Mitt i natten vaknade jag och kände ganska snabbt att jag var precis genomblöt. Hatar det! Det räcker att man lyfter lite på täcket för att direkt frysa till is. Bespara er frågor som "vad har häääänt?". Egentligen ingenting, jag har bara otroligt svårt att hantera press kontra stress vilket man ändå måste lyckas med på något vänster om man ska utbilda sig och skaffa ett drägligt jobb i framtiden.

Jag är snart glad igen. Över och ut.


21.00: Jag mår redan bättre. Märkligt.

trött (tjatigt)

Jag är så sugen på smörgåstårta att jag skulle kunna gråta mig till en bit. Har så väldigt mycket plugg nu och då har jag den dumma ovanan att bli sugen på både det ena och det andra som belöning och tröst. Rackarn nedanför fick jag på min födelsedag. Mmm...Och HERREGUD HÅLL I ER NU FÖR NU LÄGGER JAG UPP EN BILD PÅ MAJA.


Vi har varit lite sura på varandra idag så jag har faktiskt ingen lust att skriva att hon är söt. Hon är en bitch. BABE IN TOTAL CONTROL OF HERSELF.

trött

GRATTIS TILL ALLA HÄRLIGA KVINNOR DÄR UTE!

trött

Här ska ni få se på uppdatering! Igår var dagen hemskt späckad. Häng med! (Bolibompa-style)


Klockan 09.30 kom jag till skolan och mötte upp ett gäng förväntansfulla damer. Vi traskade ut till den hyrda minibussen och styrde således kosan mot mitt andra hem; Moskogen. En del av Kalmar Energi. Det är lika tråkigt varje gång, men nu skulle det komma att bli lite annorlunda. Häng med!


I vanlig ordning får man börja med att klä på sig varselvästar och hjälmar. Det bara skriker bokstavskombination om en när man ser ut sådär.


Jag brukar sällan komma ihåg vad som har sagts under rundvandringen och därför är det ju bra att jag får uppleva en sådan varje gång jag är där. När den var överstökad för den här gången var det dags för lite lunch. Gratis är lika gott varje gång. Här ser ni ju ett gäng av alla mysiga gymnasietjejer från Oskarshamn! Dom är så himla söta allihopa och alla sommarjobbar på OKG.


Mätta och belåtna lämnade vi Moskogen för att istället bege oss till Experimentlabbet inne i stan. Där har jag varit ett par gånger i undervisningssyfte och alltid varit äldst så mina förhoppningar var sannerligen inte höga. Deras tema var passande nog ENERGI.


Ni känner ju mig. Jag offrar inte en ledig fredag om det inte lönar sig. I bild ser ni Oskarshamntjejen Gullis Phung som tydligt visar att hon också är fikasugen.


Snabbt skulle bord och stolar evakueras av fler bulle och läsk-entusiaster.

Har jag ännu inte gjort er avundsjuka så vill jag bara poängtera att jag syntes i TV i typ tre nanosekunder, bl. a. i situationen ovanför.

Och då har Smålandsnytt ännu inte sänt sitt lilla reportage.trött

 

Tjaa. Jag är skittrött. Verkligen skiiit.

Åh, nu sa Christer Lundberg att "det betyder tur att bli skiten på av en fågel". Jag har blivit det! Det landade på min fot och liksom rann ner i skon. Och så minns jag att det var alldeles varmt. Undrar om det räknas för så jädra mycket tur tror jag inte att jag hade den dagen. Inte dagen efter, heller. Märkligt. Jag är väl ett undantag då.

 

(Shit vilken stor egobild!)

Shit #2: Jag fick sån ångest att jag förminskade den lite.


RSS 2.0