maja


MEN MAJA, TITTA IN I KAMERAN!


Sådär ja!

herregud vad jag är trött på oskarshamn

Idag var jag i O-hamn för sista gången på en hemskt lång tid, hoppas jag. Vet inte om det berodde på att jag är trött efter den här intensiva veckan, eller om det helt enkelt var kanondrygt idag. Nåväl, maten* var det inget större fel på.*) Nä, det är inga tarmar. Det är fefferonis...

dårligt udstoppede dyr

Åh, idag kom en biolog och jag fram till att vi fullkomligt älskar samma grupp på facebook! Jag tänkte låta introducera den för er också. Häng med!

Det här är alltså gruppen:


Hysteriskt roligt hittat i loggen:

Favoriter:

Nu vill jag inte ha fler uppstoppade 'dyr' i min blogg, därför sätter vi stopp här!


när allt känns överjävligt

Så är det i alla fall en liten tröst att se följande spalt i METRO Student:"jag ska bli celibat!"

 

Åh, Fucking Åmål. Vilken fantastisk nostalgitripp. Alexandra Dahlström (som f ö har rysk mamma. det är coolt.) och Rebecca Liljeberg i samma film kan ju inte vara annat än bra. Gillar *end* i fönstret.


traditionellt gnäll

Veckan från helvetet!

Imorgon har jag seminarie/redovisning om något jätteointressant och sen måste jag till optikern och skämma ut mig igen. "Du... jag ser ingenting alls på den där tavlan...". Men nu jäääävlar ska jag skaffa glasögon! Dom ska äta upp mitt ansikte har jag bestämt. Groteskt stora, alltså. Men linser är ändå bäst. Ingen protest.

På onsdag ska vi tydligen räkna massa matte igen och jag hatar det så innerligt! Jag minns inte vad logaritmer och integraler är. Tentan i Geografiska Informationssystem ska in. Det kom jag på idag.

På torsdag ska jag stå där som ett fån och visa alla vilken jättesöt karta jag gjort. Fy fan.
På fredag får jag visserligen chansen att sova hela dagen för då ska vi till Oskarshamn IGEN. Hoppas att vi slipper gå tipsrunda och att jag får något godare än jätterinnig "korv"stroganoff INNAN jag redan tagit en av deras jättetallrikar. Bordet räckte för tusan inte till.

Jag har två tentor kvar innan jag officiellt får unna mig sommarlov. OCH MASSA ÅNGEST ATT BLI AV MED FÖRSTÅS!

trendig

Som barn fick jag, precis som dom flesta andra, lära mig att trasiga kläder antingen lagar man eller kastar. Det är bara i Afrika man tar vad man har (jag påstår inte det!).

För någon vecka sedan SPRACK mina jeans när jag satte mig på huk... Borde räcka för att kvala rakt in i Du är vad du äter, men jag lovar, det beror på hur gamla dom är. Dom är dessutom från MBK och kostade kanske nån femtilapp. Håligheten blir bara större och större och jag har länge funderat på om det verkligen är okej att gå runt såhär, men då......fann jag en bild på ett modeorakel med ännu större hål i sina jeans! Lord, have mercy - jag är trendig!


"förtjänar jag inte bättre?"

Rekommenderar verkligen alla att titta på 'Vårt grisiga hav'. Jag tittade i söndags när jag gick på löpbandet, och jag blev så upprörd och ledsen att jag gick och gick och gick och tittade och brände 450 kalorier. Farligt.

Här är trailern:I sin helhet här. Ni som tycker att Andreas Carlgren ser hysteriskt rolig ut (tycker jag <3) och gillar De tre vännerna & Jerry blir inte heller besvikna. Skitbra, Dokument inifrån! Men(!), reportern pratar jättefuuuult! Det heter Ryssland, INTE Jyssland!

vet ni vad?

Jag tror jag ska börja blogga igen! Jag är EGENTLIGEN trött på blogg.se, men jag orkar nog inte byta... Får renovera istället!

RSS 2.0