big girl



Vill minnas att Johan vid något tillfälle klagade på att jag har få bilder på mig själv. "Det är bilderna som gör att du blir ihågkommen" typ. Det där formulerade jag om lite. Nu lägger jag in en jäääättebild på mig själv och det känns löjligt!

|∞§$∞£$@©



Go morrn, go morrn (ja, klockan är en bit över 13, än sen?)!

Tog världens sämsta bild igår, men jag tyckte att det var värt att slänga upp den ändå. Även om den är ful.

kallt.


adventure ecology


Jag bara måste tipsa om den här killens program som i Sverige går under namnet "Miljöresan", och sänds på SVT. Det är verkligen en grym serie! Jag fastnade framför avsnittet om brytning av guld och dess påverkan på närliggande miljö, och satt som förstenad och såg hela halvtimmen. Grymt! Nu tänkte jag titta på delen som handlar om lax och hur allt egentligen går till med odlingen. Bättre än Desperate Housewives!

Och, idag har jag gjort något coolt! Har fått gå in i en sån där simulator som sjöfart tränar i. Det var ballt som tusan och nog kom jag att tänka på Rederiet, alltid. Inte nog med det, idag hade vi föreläsningar om väder och vad väder egentligen är, vilket man sällan resonerar kring, men i alla fall, vi KLÄTTRADE upp på taket, eller närmare bestämt, tornet, på sjöbefäl för att kika lite på deras mätstation. Alltså en sådan som mäter temperatur, vindhastighet, tryck, etc etc. Svinblåsigt men utsikten var värd besväret.

"uppdatering"


Jag hade lite tid över under födelsedan så jag tog en "läget är under kontroll"-bild. Jag vet, det nyutvuxna håret är inte riktigt lika vitt...

Nåväl, vad var det jag skulle skriva nu igen? ... Jo, att jag är trött, säkert. Tänk att man klagade när man gick i småskola, jag saknar introduktioner av nya kurser på gymnasiet, inte satte man väl igång med 4 h föreläsning och massa instuderingsfrågor? Jäkla biologibajs. Känner jag spontant. Linné, Linné, du var mig en krävande man! Jag har dessutom en finsk "lärare" (=på uni är ingen egentligen lärare utan istället doktorand, professor, forskare eller något annat svinviktigt). Besviken över hur lätt det var att förstå honom.

Ser ni förresten Göran Persson till höger? Han vakar över mig varje natt. Attraherande som tusan.


neverdenim.



Jag har varit sugen på en jeansskjorta sedan begynnelsens tid men aldrig hittat någon som fallit mig i smaken. Ha, idag sprang jag på en minsann! Frågan är om det är OK att den sitter som ett tält? Alltså, jag försvinner i den. Tänkte "oversize + strumpbyxor = fint" och greppade tog om en M. En oförskämt stor M. Provade såklart inte, hade bråttom till plugget...

Hur som haver, önskar snarare att det var vår nu. Då hade det varit fint med skjortan och blekt hår. På tal om det, jag måste blondera mig igen men det är inte gratis... Tvi.

24 januari






Igår blev jag vad man skulle kalla... vuxen. Halvvuxen i alla fall. Jag fyllde mina 20 jordsnurr och ja, för 15 år sedan trodde jag aldrig att den dagen skulle komma, i princip. Åtminstone trodde jag nog att allt skulle se väldigt annorlunda ut. Som man brukar när man är ung. Tjugo år var så väääldigt gammalt och jisses vad världsvan man skulle vara!

Det bästa är såklart; jag kan från och med nu skippa läsken och istället låta Baccardi rinna längst med min strupe när jag är törstig, yeah!

skyffe



Hej. Hörrni. Jag lever, men jag är jääättetrött idag. Nu har vi bott i studentbibblan i två dagar och knåpat på en labbrapport från helvetet, och imorgon är det på att igen. Om vi inte blir klara då, ja, då vet jag inte vad jag gör...

Såhär har jag det nu. Skitstökigt och datorn i sängen... Det lyser så vackert, så. Äpplet.


ordning i sinne



Väldigt vilket städat skrivbord jag har. Låt er dock inte luras, ni ska se mapparna... Vet inte ens varför jag skriver det här inlägget. Tyckte kanske mest att min zebra är söt. Märks det att jag tycker om zebror?

P.s. Om ni tittar riiiiiktigt noga så ser ni en minimal, yttepytte bild på Johan nere till höger. Ett par steg till vänster om papperskorgen, med något litet gult på. Det är inte jag som är übergullig och har en liten bild på honom där jämt, utan det råkade vara chatkonversationen som jag minimerat. Då syns en liten, liten bild på personen. Ha! I'm such a wonderful girlfriend! (Engelska är nödvändigt ibland då det känns som att ALLA kamrater befinner sig i ett engelsktalande rike... fuck you, jag är inte avis... nädå. dö).

leozeb



Den här sublima lilla skönheten hämtade jag ut för nån dag sedan. Jag vet inte riktigt vad det är, men vi kan väl kalla det kavaj. Erkänn fyndigt att lägga den på en zebra?

wall



Jäkla pillande och bilderna hamnade inte riktigt där dom skulle, men whatever! Ganska fint måste jag säga.

L.



Wow! Varför glömmer jag alltid bort Lindex? Varför tycker jag att Lindex är lite fånigt? Det är ju bara någon dum fördom, som inte stämmer!

mulberry + mac



Jag har ingen datorväska(!!!), så det bara måste jag önska mig till födelsedan (jag fyller 20 om en vecka...) alternativt köpa själv. Köper nog själv helst. Vill absolut inte ha någon ful.

Det här skulle vara den perfekta. Synd bara att Mulberry är så djäkla dyrt. Tror att den är din för 7 000:-. Och då rymmer den "bara" 15".

Ingen som har en turkisk släkting som säljer en kopia i plast åt mig? Inte?

panasonic lx 3



Är helt utmattad idag. Tänkte ta tag i saken och välja ut femton foton att sätta i min nya ram som jag skaffade mig igår. Synd att det är så jobbigt att hänga upp den bara, och att städa, bädda... Idag är faktiskt allt jobbigt!

"har hon uppdaterat?!"

Nu ska jag tala om varför jag skriver så jävla (ursäkta) sällan här. Jo, jag har i en hel vecka skrivit på ett slutprojekt i geologi. Låter lite... ZzZz? Det är ganska skoj faktiskt. Och i och med att jag kämpat så, så hoppas jag verkligen att jag sätter högsta betyg. Yeeha! Nu är den i princip klar, och jag kan blogga som aldrig förr ihelgen!

You gotta love me!

tusan också!!!

Tydligen blir det aldrig något mer av "Mitt P3". Damn it! Jag som sa att jag skulle ta och skriva ner en story, och så får man reda på detta. Om jag tidigare skrev att jag har en dålig dag, ja, då blev den plötsligt ett snepp sämre.

...



Ett tyst och stilla Lindsdal. Vilken metropol...

blåndie



Universums högsta panna är det nog jag som står för. Cheers!

suck.




Jag är på sjukt dåligt humör idag. Trött som fasen i skallen, stressad över skolarbete som snart måste bli klart... Ja, det är ju inte mycket att glädjas åt just nu. Hoppas det vänder snarast!

måndag?

Vilken jädra skitdag, rent ut sagt. Först vaknar jag vid 04 och är precis klarvaken och redo att stiga upp. Måste bero på att jag somnade till "Kvinnan med dom enorma benen" typ. På tal om henne så var skorna bland det roligaste jag sett. Spice Girls, släng er i väggen! (Om ni inte redan har gjort det...).

Körde som vanligt fult spel på bussen och sade artigt "en halv... *gäsp*" men utan att se mig för så var chaffisen en kvinna från helvetet! Hon skrek åt mig och utbrast: "och när är du född då?!" Imorgon är det jag som är 92a. Var så säkra. Jag fick fasen punga ut med 21 spänn, så imorgon har jag inte råd att åka buss. F u c k. Johan tror att det hänger på mina skor. Enligt honom ser jag ut som en farmor i dom. En hot grandma, om jag får säga det själv!

Nån gång kring lunch smsar lIsabelle och undrar om inte jag kan träffa henne i stan för ett "hejdå din bitch... jag kommer INTE sakna dig. Lämna mig bara..." men jag kunde inte. FAN.

Behöver jag fortsätta? Jo, järnspikar, vad kallt det är ute. Nog för att det glädjer mig som är lite klimatfreak, men det räcker väl att dom som är vana fryser häcken av sig?!

innovativt



Synd att läroboken passar mycket bättre som musmatta än det den är tänkt för. Hur ska jag nu kunna plugga?!

P.s. Är inte min spargris söt, så säg? Jag är inte den som är den men när man skakar den så skramlar det, spännande!

tant? tant-maggan?


Jodphurs

Ja, det är ju som bekant vinter igen (vilket jag visserligen ALLTID älskat, men inte den här gången...). Och jag har inga vinterpjucks. Det löser jag ju enklast genom att låna mammas. Dom matchar sjukt bra till strumpbyxor, men i sådär jätteblåa jeans såg jag faktiskt ganska gammal ut. Jag vet dock en som skulle döda mig om jag köpte ett par egna, och det vore ganska kul att retas lite... mohahaha!!!

blingbling



Mesigt att lägga upp en sånhär bild när julen har varit över i flera dagar, men jag kände såhär; snart ska det där gröna trädet bort och då kommer jag sakna det i några veckor. Brukar alltid kännas så himla tomt. Precis som det gör när julen är slut. Man bara "jaha?" ungefär.

£



Jag har ett åttiotal framkallade foton som verkligen är jättefina allihopa, men vad sjutton ska jag göra av dom? Har inga ramar och knappt väggar så det räcker... Hmpf. Märkligt att jag kom att tänka på det / skriva här när jag egentligen måste plugga. Jag växer då aldrig opp.

lat.se


Haha, en "somrig" Madeleine för 56324 år sedan. Syns inte så tydligt men mitt undre hår var mörkbrunt, tror jag. Och resten blont... Jag säger då det.

Har någon sett min självdisciplin?! Måste ha tappat den för här sitter man och vet att jag måste börja med en hemtenta som vi fick för två veckor sedan(!), men de går inte! GAAAAH! *bankar skallen i bordet* ..

gift. (engelska?... svenska?)



"Öppna! Ja, men, titta på insidan! Slå upp första sidan!"


Min far är ju för rolig. I julklapp fick jag bland annat den här boken av honom. Stolt som en tupp var han, och självkart råkade han försäga sig nån månad innan jul, så det var inte så oväntat. Egentligen blev jag lite sur. En överskattad Idoljury-medlem liksom... Har för mig att jag började tycka illa om honom i samband med Lars Erikssons medverkan. Kunde ju bara inte förstå hur dom inte kunde älska honom!

Men jag skaaa försöka läsa den. Någon gång.

avundsjuka när den är som störst



http://jakandjil.com, såklart.

Jag tror att jag har funnit det optimala håret. Oh my, alldeles perfekt tjockt, långt och färgen är ... perfekt den också. Vissa har allt, vi andra får koncentrera oss på något annat.

2009-2010





Hmm, vilken salig blandning det blev av bilder här då... Jag är "lite" dålig på att plocka upp kameran i väskan och använda den. Men jag måste ha en kamera, för bilder är ju alltid roliga. Öööh, hur går det ihop?

1. Photoboot. Ja, så såg mitt huvud ut igår...
2. Transa!!!
3. Johan åt fyllekäk och jag kom på att kameran låg i väskan. Typ TRE minuter innan vi åkte hem. Smart!

Ja, jag är lite kär i svartvitt och det är ju rätt trist i längden...

RSS 2.0