stök

Jag bygger om en smula. På med väst och hjälm

Du simmar ur bild, Kaj

 

Om det är någonting som alla gånger kan få mig på gott humör, så är det medelålderspar

som njuter av livet på sitt egna lilla vis. Och låter dokumentera dom allra charmigaste

sekvenserna. Det är rent av fantastiskt att damen, med sin totala avsaknad av

teknisk ådra, lyckas vara så rolig.

 

Titta och njut!


jag ville visa klippet men blogg.se suger lem!

Åh, nu är det Ghost hunters på televisionen. Jag brukar aldrig titta på program i den stilen, men jag kunde inte låta bli när jag såg att dom gör exakt samma saker som underbara Karsten Torebjer! Anden i glaset, tror jag minsann att HAN kallade just den sessionen. Lisa-Belle, minns du att jag vägrade acceptera att han var en man? Jag vet inte särskilt mycket om Danmark, och tyckte väl att Karsten klingade feminint...

Stackars, stackars min familj. Jag vet inte hur länge jag citerade och härmade honom. Dom skrattade roat dom första tusen gångerna, men sen fick jag ge mig. Förargligt.

Nu måste jag lägga mig! Eller nä, det måste jag inte alls. Jag är ju ledig imorgon och dessutom sugen på att titta på Gynekologen i Askim... Och så väntar jag på att Pian som medverkade i Vem vet mest? och fullkomligt stal mitt hjärta, ska vilja bli bundis med mig på fejsbook. Nu är det ett par kändisar som har avvisat mig och det gör ont. Så ont.

 

Jag har ingen rätt att vara så kaxig. Hade säkert också haft svårt att se skillnad på en flodhäst och en noshörning under så hård press. Det är lite tradigt att Vem vet mest? bara växer sig större och får fler tittare, för då törs jag inte vara med. Det vore total förödmjukelse att svara fel på en fråga som jag är tvungen att kunna. Huuu, nä, det utsätter jag mig inte för frivilligt. Jag får nöja mig med att betrakta härlige Rickard O hemifrån.


djur är väldigt dålig mat

Det här är en dokumentär helt i min smak (när jag är allvarlig, bör tilläggas).
Miljö och kött. Kött och miljö. Tänk att det är en så dålig kombo.

Jag blir glad när jag ser att det finns människor som tänker på vad industrin gör med vårt klimat. Och att det finns dom djur som får leva betydligt drägligare liv än andra. Jag hoppas samtidigt att forskare och andra initiativtagare ser till att odlat kött blir accepterat på marknaden inom en snar framtid.

Vi vet ju ganska mycket om klimatförändringar, men inte så himla mycket om konkreta saker för gemene man att göra, för att bromsa upp dom. Kikar man på dokumentären, vilket man verkligen borde - jävla Big Brother-generation, får man lära sig en hel del. Personligen tycker jag att alla som envisas med att kött är nödvändigt borde tänka till lite. Jag tycker om att ta soja och dess aspekter som ett exempel. Helt ofattbara arealer regnskog skövlas för att odla eländet med syfte att föda upp köttdjur. Alla är vi ju emot skövlig av den, eller hur? För att inte tala om hur korkat det faktiskt är att äta djuret som ätit sojan. Energiförlust utav bara fasen. Så visst handlar det om mer än etik!

Det är ju ingen nyhet att jag och många andra tar det personligt och blir väldigt ledsna när människor säger att den här typen av djur är vandrande köttbitar och mindre värda. Men, som jag brukar säga, skrattar bäst som skrattar sist. Ska vi lösa problemet med en stigande efterfrågan så måste det ske en förändring. Och, MÅTTE FETA LARVER VARA EN DEL AV DEN!

hjälp till att stoppa det grymma hajfensfisket

Klicka här och följ anvisningen!

fat kid: I looove chocolate! Willy Wonka: I can see that...

 

Jag MÅSTE skaffa mig Charlie and the Chocolate Factory/Kalle och Chokladfabriken snarast!!!

Nog för att Depp och Burton är hur bra som helst i kombination, men ROALD DAHL liksom.

Ääääälskade "Häxorna" och "James och jättepersikan" när jag var ung och oförstörd.

 

En uppväxt utan herr Dahl = säkert kass.


puss

Åh. Jag satt 'helt random' och läste om gruppen Midnight Oil. Ni vet, How can we dance when our earth is turning, how do we sleep while our beds are burning... En härlig dänga. Döm om min förvåning, när jag insåg att dom ju verkar helt fantastiska! Och det kommer jag på nu. Nåväl, bättre sent än aldrig.

Jag tog mig friheten att saxa bevis från wikipedia:

"De har ett starkt engagemang för bl.a. miljön och Australiens ursprungsbefolkning, aboriginerna, vilket avspeglar sig i nära nog alla sångtexter."

"Den 30 maj 1990 höll de en konsert framför oljebolaget Exxons huvudkontor på 6th Avenue på Manhattan för att protestera mot bolagets dåliga hantering av Exxon Valdez oljeutsläpp i Alaska."

"Vinsten från försäljningen gick till Greenpeace."

Jag blir alldeles varm i mitt miljövetar-hjärta.

24 januari

Jag har ju helt och hållet glömt bort att gratulera mig själv i bloggen! Så det får ske i efterskott.
21 härliga vintrar!
Det snurrar alltid i min skalle...

Lena Nyman

 

Jag vet inte vad det är med mig och min relation till svenska skådespelare... Nu har två som jag är glad i avlidit. Ikväll rattar vi in Morrhår & ärtor på tv4+ klockan 20.00 och minns fröken Nyman, tycker jag.

Jag hade naturligtvis tittat på den ändå!

 

Och eftersom det här är min blogg, och jag kan skriva vad jag vill i den, måste jag bara få skratta lite åt att Ebba von Sydow har svininfluensa. HAHAHAHA. Så. Klart.


kom nu inte och säg något annat


min humor i ett nötskal

Det är hemskt roligt att, med en otrolig ångest, maila lärare... Inte minst när dom är lika skojfriska tillbaks.


"Vi på LNU har som policy att försöka undvika att halshugga studenter ;-)"


RSS 2.0