förvara fb föräldrafritt

Min far är för söt. Flera gånger har han frågat mig vad Facebook är. Hurså, liksom??? You're waaay too old! Tydligen har ett antal personer (FÖRÄldRAR!) bjudit in honom. Så gulligt att jag nästan måste fälla en tår.

Om han numera är medlem? Nänä, jag talade om att det är jättekomplicerat, alltså, betoning på JÄTTE. Det räckte för att känna avsmak. Score!

/No parents on FB-madde

hej

Jaha, här sitter jag alldeles ensam på jobbet. Nästan i alla fall. Hörde precis någon i andra sidan av huset gå på dass. Skulle jag också behöva... men jag kan inte gå ifrån, för skulle jag göra det så skulle det naturligtvis bli kö när jag var borta. Det ringer skitlite. En  tant var stendöv (jag fick alltså skrika...) och en annan gubbe snackade om en jäkla massa, för mig, orelevanta saker. Märkligt att dom fortsätter trots att man liksom bara "mmm, ja..." hela tiden. Märker dom inte att jag inte bryr mig ett skit? Varför tror alla stenåldersmänniskor att deras liv är så märkvärdiga? Va? vavava???

Hur som haver, jag är skitnervös inför måndag. Jag vill inte börja skolan. GOD NO. Hade hellre skjutit upp det till våren istället. Jag tror att jag hade fått jobba ganska mycket här under tiden, men det blir man ju också galen av, tids nog.
Jag lyssnar alltid på min morsa, för jag vet att hon alltid har rätt. Fan också. Anledningen till att jag inte läser något roligt är hennes tjatande om att sådana program/kurser aldrig ger jobb. Och det är sant. Sånt som jag gillar gillar typ alla andra också. Därför ska jag börja på ett såntdär skittråkigt pluggprogram, bara för att slippa gå arbetslös om 3-4 år. Helvete vad deppig jag är right now. Märks det, duh?? 

Rea på löparskor idag passar mig utmärkt! Jag ska nämligen ta tag i motionerandet och vägrar köpa gymkort igen. Fy fasiiikeeen vad jag avskyr Friskis, egentligen. Jag har lika få magrutor nu, som innan jag började!!! Och då ska det tilläggas att jag alltid satte mig i den där träna-magmusklerna-maskinen och pumpade på som fasen!!! Man får inte ens sno dom snygga skorna i hyllan vid ingången. Inte ens om man är skitdiskret. Men att snubbla på alla slitna adidasskor som ligger slängde tvärs över golvet, det, DET går bra!!!

mitt efternamn stavas som det låter, "K-a-o-s"

Pjuh. Tänk att allt ska inträffa på samma gång! Jag gick gick till frisören i hopp om att förnya dom vita slingorna, men jag går därifrån med gul hårbotten a la rysk hora. Hur kul är det på en skala? Jaja, som tur är kommer färgen att försvinna inom en snar framtid (HOPPAS JAG). Och då tänker jag gå till en blyg frisör som bara säger "jaja" och inte säger emot mina förslag.

Jag upptäckte också att den stationära datorn är stendöd. Har ingen aning om vad som har pajat ännu. Här behövs en händig karl, helst en med stora "verktyg".

Fick hem den första kurslitteraturen idag. En bok väger mer än mig!!! Vad ska jag använda för väska, hade dom tänkt!? Måste jag frakta böcker med lastbil varje dag?

Tydligen måste jag skaffa mig ett studentkonto också. Åh, det suger att vara student på riktigt. Och jag har inte ens börjat. 

kärleksförklaring



Jag upptäcker nya funktioner på min dator varje dag. Nu satt jag t ex och pillade med bilder då jag upptäckte hur snyggt bilderna kan visas i bildbehandlaren. Precis som albumen i iPod med spegling och hela kalaset. Åh, jag älskar dig, Mac Mårtensson.

hey pretty baby with the high heels on

Oj, vad mycket jag har gjort idag. Inte. Visst har det varit superduperskönt att vara ledig, men det kändes liksom fel av någon anledning. Har tänkt "undrar om det ringde mycket?" ungefär varannan kvart. Saknar jag det redan? I så fall är jag störd. Jag vet ju hur mycket jobb det blir under Rosa Bandet-galan...

Wooop, woop, imorgon har jag klipp- och slingtid. Spännande. Jag har dock ingen lust att sitta så länge i en frisörstol. Bäst för dom att det finns mycket intressant läsning!

Det är verkligen dåligt med bilder här nu för tin', jag vet! Ska göra nåt åt saken så fort jag orkar, hehehe.

f to the rihet

Jeeeha, nu är jag nästan helt klar med jobbet för den här sommaren. Gör mitt sista pass på lördag, men fram tills dess är jag alltså ledig. Så sjukt skööönt. Ska sova olagligt länge imorron, bara så ni vet!


P.S. Hur underbar är inte Linas Kvällsbok? *fnissar*

fotogenisk så det smäller om det




Ni säger att jag är så omogen, som tar sådana larviga kort. Ha, snarare smart säger jag! Det är skitbra att ha en bild för varje känsla! Den första kan symbolisera tandvärk eller ont i magen. Den andra... Hmm, en drink för mycket...?

VETTSKRÄMD

Mina föräldrar kommer ha ihjäl mig en vacker dag. För bara nån timme sedan började dom prata om att jag måste betala av en liten summa till dom. Som ska hjälpa dom att försörja mig, typ. ALDRIG! sa jag bestämt. Jag fick panik. Drog några dåliga skämt i hopp om att vi skulle skratta bort allt. Pappa var dock inte särskilt sträng;

"500 kronor i månaden!"
"Nej. Aldrig."
"Ska vi säga 350 då...?"

Vart fick dom den urkassa idéen ifrån? När jag hotade med att ta mitt pick och pack och flytta till en skabbig källare hånflinade dom bara. Okej, där gick jag kanske LITE för långt... Men ni fattar? Ingen av er behöver väl betala någon jäkla bo-hemma-avgift? Isabelle, du behöver inte svara, utan någon inkomst kan man ju inte kräva det av dig ;-)

Förstår dom inte att min shoppingbudget inte går att äventyra sådär?!

På lördag skulle jag åka till Malmö, men vad kommer jag på? Jag jobbar mellan 09.00 - 12.30. Jippi.

Nä, för att lugna mig själv ska jag lyssna vidare på den "helt-OK-snygge" Robbie Williams. Och duscha.

goooood morron!

Ah, hade hoppats på att jag skulle känna mig lite piggare och framförallt utvilad idag, men icke. När ska den satans solen ge fan i att väcka mig? Soliga dagar är så värdelösa. Jag får ångest som fan om jag inte går och sätter mig LÄNGE i solen. Man vill ju inte förväxlas med ett lakan.

Känner mig alltså bakfull idag också. Märkligt, har inte druckit en droppe under hela veckan. Jag måste ha lagrat mammas drink i levern, eller något?

Min dag kommer förhoppningsvis se ut såhär:

slappa i en brassestol
äta
städa???
övningsköra???
slappa
duscha

Jag har inte riktigt planerat klart än. Fan att dygnet inte har 34 timmar lördagar och söndagar!

fröken havanna



Maja-Baja. Är hon inte bedårande, så säg?

thé without end



Försök förstå hur stor tekopp jag dricker min gudadryck ur varje kväll. Halsar man ordentligt så försvinner hela ansiktet in i det oändliga djupet.

xoxo ps cs 3


(OBS! Lägg märke till lappen som hänger kvar - never worn!)

Har övergett min mac för den stationära pcn för tillfället. Det kliade så in i norden i fingrarna. Tänk att det skulle kännas ovant att sitta vid den här häcken, det trodde jag då aldrig!

hörapparat skickas med a-post

Överlag är det väldigt trevligt att ha ett jobb som ger mig möjligthet att prata med mååånga, ofta runt 90 personer varje dag, men ibland önskar jag faktiskt att man fick säga vad man tycker, även om det är elakt.

jag: välkommen till bablabla, du talar med madeleine
gammal kärring/gubbe: JAG ÄR GRAVT HÖRSELSKADAD! DU MÅSTE TALA HÖÖÖGRE!
jag: okej, jag lovar att jag ska tala högre! vad kan jag hjäl...
gammal kärring/gubbe: VAD SA?! TALA HÖGRE! JAG HÖÖÖR DIG INTE!!!!!
jag: MEN FÖR I HELVETE SKAFFA DIG EN HÖRAPPARAT DÅ DITT FANSKAP! DET ÄR VÄL INTE MITT FEL ATT DU STÅR MED ENA FOTEN I GRAVEN? HAR DU ENS EN TELEFON!?!?!?

jag brukar nästan bli så arg. men bara nästan.. heheeh.


lär-känna-mig-på-10-röda

Jag sitter på mitt oh, så händelserika, jobb *not*. Får ett samtal i halvtimmen och har läst alla bloggar trehundrafemtioelva gånger. Vad passar väl bättre än att hitta på frågor till mig själv och besvara dom i samma veva?Snacka om smart samt timekiling!

namn: madeleine katarina mårtensson (har alltid hatat mitt efternamn. varför kan inte jag få heta något mer chic? typ Silfvernagel)...
bor: i l-dal. eller linnsdahl som många tröga lindsdalsbor verkar tro att det stavas.
gjort i sommar: suttit på häcken hela jädra sommarn och tvingats jobbat. har m a o inte njutit av många soltimmar. 
favoritsyssla: sitta fylld med inspiration i photoshop eller ligga i sängen och titta på SATC tills jag somnar. det är ju inte helt fel att gosa med vovven heller.
favoriträtt: en lagom kladdig kladdkaka med litervis av grädde
vad tänker du på just nu: om jag ska köpa leggingsen jag såg på monki, eller inte?
göra ikväll? njuta av att slippa sitta och halvsova framför en dator där blocket.se och facebook.com är spärrat.
händer i helgen? ska nog ö-köra lite om jag orkar. Note to self: se till att orka nu(!) även om det är dötråkigt. Slappa hinner jag ändå.
vad köpte du senast? låga, vita converse. och hårinpackning faktiskt.
vad gör du om en vecka: har dödsångest, krämpor och sååå inte lust att åka in till högskolan för att bli en av dom. helgen innan ska jag alltså ta igen all slapp-tid som jag missat pga jobbet. det blir tufft ... heh.
vad skulle du vilja slippa? köpa den där SATANS kemiboken på ENGLISH för ETT OCH TRE! enligt min mening är den inte ens värd fem korvöre.
vad är du sugen på? inlagd gurka. jag älskar det.
vad är du allergisk mot? tomater, persikor, röda äpplen, BANAN!!!, päron, vissa nötsorter, RÅA MORÖTTER, pollen + 24345 grejer till. Not to self: det är så jävla smidigt att anta det. har alltså inte gått och testat mig hos någon läkare. kliar det så kliar det!
har du blivit sydd? ja. bedövningen gjorde svinont. däremot har jag alltid haft jättesvårt för syslöjd, så kirurg kan jag aldrig bli.
hur gammal var du när du lärde dig att gå? ingen aning, ganska gammal ändå tror jag. jag ville liksom inte lära mig utan jag satte mig på min blöjklädda rumpa, tog fart med benet och BOKSTAVLIGT talat, for fram över mattor och golv. på vårdcentralen sa dom att jag hade fel på motoriken, hah.
roligaste barndommsminne? min dåvarande bästis och jag drog i varsin ände av mitt trollspö fyllt med vätska samt MASSA lila glitter. den gick natuirligtvis sönder och allt forsade ut på min matta. hur vi löste det?
vände på fanskapet, såklart!
sjukaste buset genom tiderna? har slängt ut apelsinklyftor på taket och skyllt på att det säääkert var grannen som hade busat. la en varm smörgås på fönsterbläcket en gång också. jag har helt enkelt aldrig varit så glad i ätbara ting, heheh.
har du ringt till snuskiga dejtingnummer? OM jag har! gjorde det varje dag efter skolan. vi brukade planera innan varje samtal vad vi skulle säga. sjuuukt kul.
funderat på att bli spådam över telefon? lätt, 19:90/minut och så bara; "jag ska gå bort till min kula och titta efter, var god dröj" hehehe.
har du varit fjortis nån gång? ja, under hela högstadieperioden typ. gick på sandra varje fredag och tyckte att det var sååå käckt. klunkade alltid starksprit som man snott av mamma och pappa. minns så väl innan mitt gäng skulle dit första gången, jag trodde seriöst att man skulle ha pass med sig och min kompis trodde att man skulle ta av sig skorna och ställa dom snällt i ett hörn. så söta.

favoritskådis? hmm, faktiskt ingen vad jag kan komma på nu... en leonardo di capriciosa för ~10 år sen var jag dock besatt av för några år sen. sen om han är så duktig har jag väl aldrig tänkt på. det räckte liksom med att han var skitsnygg och att jag till hans filmer insåg att jag är väldigt hetero. jag gillar dock han som spelade hajen i james bond! och han som spelar leather face.
Ska du vaccinera dig mot trendiga svininfluensan? har ingen planer alls på det faktiskt. gratis, men åh, så överskattat
hur var du som barn? uppenbarligen väldigt rolig. jag älskade att dansa, vilket jag inte gör idag. på min kusins dop ställde jag mig längst fram bland bänkraderna och dansade samtidigt som jag nynnade väldigt högt. alla satt tydligen och fnissade. kan väl ha varit.. 3-4 år gammal?
jag brukade dansa framför tv:n också. en gång blev jag så utmattad att mormor sa åt mig att sluta och sätta mig ner istället, men jag toalvägrade, haha!
har ett skitroligt band från 90-talet med mig själv på min gamla trehjuling, jag kör liksom in i väggen hela tiden och det gör mig vansinnig! jag blir blodsprängd i ögonen, vänder mig mot kameran och utbrister: JÄÄÄVLAH!!!
åh, jag älskar alla videofilmer på mig. snacka om att vara egenkär.


Das war alles. Kan ju inte fortsätta i all evighet, heller. Men ni ska veta att tiden gick snabbt. Jag var så inne i mitt skrivande att jag blev skiträdd och flög upp från stolen när det ringde, hah.


vadå lill-lördag?

Vems idé var det att kalla onsdag för "lill-lördag"? Onsdagar har i n g e n t i n g med lördagar att göra. NADA!

Inte fan får man sova hur länge man vill, inte vara ledig, ingenting överrensstämmer ju. Nä, jag skulle vilja tala med upphovsmannen och hans chief!

--

Nehe, om man skulle gå och lägga sig då. Jag fick tillbaka 185 kronor av skatten. Fatta, etthundraåttiofem kronor. Inget NK-häng för mig inte. Tvi. (Jag kände mig dock jätteviktig som fick brevet hemskickat i mitt namn).

"sätt ihop händerna!!!"



Dessa damers musik stod (L)isabelle och jag och gungade till igårkväll. Mycket trevligt måste jag säga. Roligast var ändå dansken som inte uppfattade vad gruppen heter.

"Those dancing BELLS?". Det är bara en dansk som tycka att days låter mer som bells. That's fo sho.

Nu är jag pissetrött och (FAN) vad jag hatar att inte kunna sova hur länge jag vill på helgerna. Sover jag för länge imorron är det mitt fel om vi inte får plats på stranden. Sover jag för länge är det mitt fel att hela dagen redan passerat revy. Det är inte lätt att vara jag alltså. Måndagar suger b**** och snart är jag där igen ..

i wish i were a copycat



Sådär vill jag se ut i höst! Skinnjacka i bikermodell + söt kjol = snyggt! Hoppar dock stövlar i mocka, det är inte riktigt min grej känner jag. Personligen föredrar jag lågt skurna converse. Visst??

Undrar om jag någonsin kommer installera PS på den här datorn? Känner mig grymt handikappad utan det samt MUS! Har svinont i fingrarna.

RSS 2.0